Se redeschide Divertiland: cel mai mare parc acvatic din tara

divertiland

Incepand cu 30 mai, Divertiland, cel mai mare parc acvatic din Romania se va deschide pentru doritorii de distractie.
In deschiderea de pe 30 mai va cand Loredana, iar biletul de intrare va fi redus la 25 lei, care include si concertul Loredana.
Anul acesta Divertiland va fi deschis zilnic, in intervalul orar 9.00-22.00. Chiar daca programul de functionare s-a micsorat, fata de anul trecut, pretul biletelor de intrare a crescut cu pana la 40 %. In weekend pretul unui bilet de intrare pentru adulti este 80 lei iar pentru copii 70 lei. In timpul saptamanii pretul biletelor este 50 lei respectiv 40 lei.

Cel mai mare aqua parc din tara este situat la kilometrul 13, pe autostrada A1 (Bucuresti – Pitesti), in apropierea magazinului Kika Militari. Parcul are 27 de tobogane special pregatite pentru amatorii de senzatii tari. Parcul mai are si o piscina cu valuri, care produce, la fiecare 2,5 secunde, valuri de diferite marimi si recreeaza atmosfera unei insule tropicale. Parcul mai este parcurs si de un Rau Lenes, care ii poarta alene, pe o distanta de 500 metri, pe cei care vor sa se relaxeze pe saltele.
Plaja cu nisip din parcul acvatic are o suprafata de 3.000 mp si cuprinde restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zona pentru petreceri si terenuri de volei de plaja.

Ultimele comentarii
  1. Natalia
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *