Limbajul corpului, emotii si sentimente – Atelier de comunicare

Limbajul corpului, emotii si sentimente – Este un atelier de comunicare dedicat oamenilor interesati de dezvoltare personala care vor sa afle mai multe informatii practice legate de acest subiect permanent in voga.

93 % din limbajul nostru e transmis non-verbal si cu cat il stapanim mai bine cu atat vom sti mai multe despre ceea ce simt cu adevarat oamenii din jurul nostru: emotii, sentimente, chiar trasaturi de caracter.

atelier

Limbajul corpului e un indicator extrem de eficient de decodificare a starilor de fapt atat a celor din jur cat si a noastra. Putem oricand analiza pe baza gesturilor pe care le facem care e starea noastra de fapt pentru ca de multe ori, fara sa vrem, ne pacalim pe noi insine crezand ca simtim un anumit lucru (senzatie, sentiment, etc) cand in realitate simtim exact opusul.

In privinta celorlalti, informatiile transmise de semnalele nonverbal sunt extrem de pretioase. Daca stim mai multe despre ele, putem sa abandom relatii care nu ne sunt benefice, sa fim mai prudenti in privinta oamenilor care nu ne agreaza desi dau impresia ca o fac, sa ne schimbam starea de spirit in momentul in care nu obtinem efectul dorit (de exemplu,  lumea incepe sa-si incruciseze degetele cand noi vorbim sau ii vedem cu bratul stang in partea inferioara a spatelui – e semn de plictiseala si trebuie schimbat ceva foarte rapid in discursul nostru sau vedem semne de neincredere sub forma incrucisarilor de maini si/sau picoare si atunci e cazul sa abordam o atitudine mult mai credibila, evident in varianta in care suntem cu adevarat sinceri 🙂 sau alte detalii importante: de exemplu cum ne asezam intr-o sala fata de auditoriu in asa fel incat sa apelam mai mult partea lor afectiva decat ratiunea).

Fiind mult mai atenti la limbajul nonverbal devenim mult mai vigilenti si in esenta mult mai inteligenti din punct de vedere emotional.

Acesta este motivul pentru care te invitam sa participi la un atelier de dezvoltare personala avand ca subiect – Limbajul corpului, emotii si sentimente.

Castiga una din cele 3 invitatii de participare la Atelierul de Comunicare!

Conditia este sa fi pasionata de acest subiect si sa iti exprimi un punct de vedere, o opinie personala legata de motivul pentru care consideri utila cunoasterea a cat mai multor detalii despre limbajul trupului. Lasa-ne un comentariu, si daca te regaseti printre cei mai expresivi vei castiga un bilet de participare la acest atelier.

sigla spring eventsAtelierul este organizat de Spring-Events, o companie axata pe organizarea de ateliere de dezvoltare personala si va avea loc in data de 14 octombrie 2014, in Bucuresti, Strada Academiei nr 7 (Universitate).  Interval orar: 19:00-21:00

Lasa-ne comentariul tau, si castiga invitatia la Atelierul de Comunicare!

Ultimele comentarii
  1. Enache Dorina
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *