Invitatie la workshop de comunicare – Atractivitate si Autenticitate

Tuturor celor interesati de dezvoltare personala, Spring Events le face o invitatie de participare la un workshop de comunicare cu tema ECHILIBRUL DINTRE ATRACTIVITATE SI AUTENTICITATE.

Spring Events

Este o tema interesanta, permanent actuala pentru ca cele doua aspecte nu le putem disocia nicicum daca vrem sa fim in echilibru cu imaginea noastra personala. Si sunt de importanta egala. Ne dorim la fel de mult sa fim atragatori si apreciati de ceilalti la adevarata noastra valoare, si in acelasi timp, ne simtim cel mai confortabil atunci cand suntem noi insine.

Orice efort in a parea ceva ce nu reprezentam ne creaza frustari in a crea si intretine o imagine care nu ne apartine. Ce facem atunci cand ceea ce suntem nu este sau nu ni se pare atragator in ochii celorlalti? Cum evaluam asta si cum redresam situatia? Unde si cum intervin in aceasta ecuatie imaginea de sine, increderea de sine si stima de sine?

Este o tema aparent filozofica, in realitate foarte pragmatica si asa va fi si abordarea acestui workshop de dezvoltare personala
Atelierul va avea loc marti, 28 octombrie 2014 ora 19:00. Adresa: Strada Academiei nr 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *