Gradinita Rita Veverita te invita in „Padurea fermecata” – petrecere pentru copii in aer liber

Este cald, este vara, iti doresti o petrecere pentru copilul tau afara, in aer liber, in siguranta, intr-un loc de poveste, cu decor de poveste, cu animatori, jocuri si concursuri, cu ateliere creative, cu topogane, leagane, corturi si tot ceea ce putea sa-ti mai treaca prin minte?

Te asteptam duminica, 07.06.2015, incepand cu ora 11.00 in curtea exterioara a Gradinitei Rita Veverita (Intrarea Horbotei nr.12, Bucuresti, Sector 3) sa intri in universul Petite Lilou, primul party boutique pentru copii.

padurea fermecata

 

Alegerea locatiei pentru petrecerea copilului tau este importanta. Petrecerile in aer liber sunt potrivite pentru vara si permit o gama larga de activitati, astfel incat petrecerea sa fie una reusita si pe placul copilului tau.

Petrecerea timpului in aer liber promoveza bunastarea si dezvoltarea fizica sanatoasa a copilului tau. Copii sunt in mod natural atrasi de jocul in exterior, acesta permitandu-le o mai mare libertate de miscare, explorare, dar si cresterea increderii in sine.

Stim cu totii, copii au nevoie de exercitii fizice si multa activitate. Isi doresc sa poata sari sa se dea in topogn, leagan, sa se bucure de soare si aer proaspat, asa ca o petrecere in aer liber este ideala pentru copilul tau, dar si pentru tine.

Vino alaturi de noi in „Padurea Fermecata„!

Duminica, 07.06.2015, incepand cu ora 11.00 in curtea exterioara a Gradinitei Rita Veverita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *