Eveniment dedicat nuntilor din sezonul 2016

Mariage Fest are loc in perioada 20-21-22 noiembrie la Palatul Parlamentului.

Dragi viitoare mirese si dragi viitori miri ai anului 2016, doar la sfarsitul lunii noiembrie aveti posibilitatea de a afla in PREMIERA ofertele pentru nunta voastra din anul 2016.

targ-de-nunti-mariage-fest-2015

In plus, doar vineri, 20 noiembrie puteti cumpara ROCHIA DE MIREASA in cadrul sesiunii speciale BLACK FRIDAY, incepand cu orele 10.00, la Palatul Parlamentului. De data aceasta, puteti cumpara inclusiv rochii de mireasa la preturi INCREBIL DE MICI.

In premiera la un targ de nunti din Romania, o banca va ajuta sa obtineti banii de care aveti nevoie pentru a achizitiona serviciile dorite pe loc si beneficiind de reduceri speciale. Detalii puteti afla chiar vizitand Mariage Fest, de la consilierii bancii.

In perioada 20-22 noiembrie, la Palatul Parlamentului, sute de expozanti se intrec in mii de oferte pentru mirii anului 2016. Este practic sansa voastra de a achizitiona tot ce aveti nevoie pentru nunta la cele mai mici preturi din piata.

Locatia pentru nunta, rochia de mireasa, costumul de mire, verighetele, marturiile si invitatiile, formatiile de nunta, dj, foto-video, delicatesele si tot ce mai trebuie sa achizitionati pentru nunta, gasiti pret de 3 zile la Cel Mai Important Targ de Nunti al Anului din Romania.

Retineti: 20-22 noiembrie, Bucuresti, Palatul Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *