El Patio – o terasa cocheta si draguta, isi va deschide portile in luna lui cuptor

Aglomeratia urbana, stresul si problemele cotidiene iti creaza un discomfort continuu, dar ce faci pentru a scapa de toate acestea? Noi venim cu raspunsul: vino Miercuri, 15 iulie, de la orele 18:00, la inaugurarea El Patio, o terasa cocheta si draguta, care-si va deschide portile chiar in luna lui cuptor. Te asteptam sa te racoresti cu una dintre bauturile preparate cu maiestrie de barmanii nostri si sa te infrupti dintr-un burger gustos, preparat de Urban Burger.EL PATIO

Atmosfera va fi una prietenoasa si relaxanta, plina de voie buna si umor. De asta se va ocupa Natanticu, care ne pregateste un show de stand-up comedy de zile mari, pe care nu trebuie sa-l ratezi.

 

Terasa El Patio este un spatiu neconventional, situat intr-o zona cu multa incarcatura istorica, in centrul Bucurestiului, pe Strada Romulus, numarul 4, locul copilariei lui Mircea Eliade (zona Mantuleasa).

Amplasata chiar in curtea interioara a Centrului de Creatie Atelierele ILBAH, terasa El Patio reprezinta o oaza de liniste in centrul Bucurestiului agitat, departe de aglomeratia urbana, la care au acces atat cursantii Atelierele ILBAH, cat si iubitorii de arta si frumos, care vor sa ne cunoasca si sa petreaca cateva momente relaxante alaturi de noi, intr-o atmosfera placuta si reconfortanta.
Stim ca iubesti frumosul si iti doresti o clipa de liniste, departe de birou si problemele cotidiene asa ca, te invitam in locul tau de relaxare: terasa El Patio. Hai sa ne bucuram impreuna de seri de cultura si socializare, evenimente inedite si bauturi cu aroma de vara, pregatite special pentru tine, la inspiratia barmanilor nostri talentati!

INTRAREA ESTE LIBERA. Accesul se va face pe baza de confirmare in prealabil a prezentei dumneavoastra la adresa de email elpatioevents@gmail.com sau la telefon: 0729 397 806

Gandita ca o altfel de scoala de formare profesionala, Atelierele ILBAH reprezinta un mediu deschis de invatare, dedicat tuturor celor care isi doresc sa se specializeze intr-un anumit domeniu. Este spatiul unde creativitatea si designul se imbina sub cele mai frumoase forme, unde ideile prind viata si se transforma in realitate.
Atelierele ILBAH se axeaza pe o perfectionare continua, ce sta la baza succesului, indiferent de drumul pe care fiecare si-l alege. Este o altfel de scoala, de tip atelier, unde totul se bazeaza pe practica si implicare. Proiectul s-a dezvoltat in scurt timp, datorita muncii, implicarii si ideilor inovative, de impact, care au fost extrem de bine primite de catre public.

Cursurile fac parte din 3 mari categorii: Design (Interior, Vestimentar, Floral), Beauty (Cosmetica, Hairstyling, Nail Art, Make-up) si Training/Business (Resurse Umane, Contabilitate, Manager de mediu), alaturi de care se incadreaza si traing-urile de specializare pentru programme specifice: 3D Studio Max, Autocad, Photoshop.
Cursurile se desfasoara conform unei programe bine stabilite, fiind acreditate si oferindu-le participantilor un certificat recunoscut atat la nivel national, cat si international.
In prezent, Atelierele ILBAH au doua sedii in Bucuresti si unul in Ploiesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *