Divine Atelier, la Targul international de nunti – Mariage Fest

In perioada 3-5 februarie va avea loc la Palatul Parlamentului, primul targ de nunti din acest an. Suntem la inceput de sezon, iar mirii anului 2017 sunt cu siguranta dornici sa afle noutatile in materie de aranjamente florale, rochii de mireasa si costume de mire, invitatii si marturii, service foto-video, formatii de nunta, inele si verighete.

Divine Atelier este prezent la Targul International de Nunti 2017. Nu rata intalnirea cu rochiile Divin Atelier. Te ve indragosti la prima vedere. Neconventionale, feminine, romantice, rochiile de mireasa Divine imagineaza o mireasa boema moderna, cosmopolita, iremediabil romantica, ultrafeminina, care iubeste stilul relaxat.

Chiar daca nu stii ce iti doresti, consultantii Divine Atelier sunt acolo pentru tine. Te vor ajuta cu zambetul pe buze sa probezi diferite modele, si iti vor oferi sfaturi si informatii cu privire la superbele rochii de mireasa.

Indrazneste si probeaza rochiile de mireasa Divine. Simte pe pielea ta materialele fine care iti vor da senzatia ca plutesti in rochia ta de mireasa. Poti pleca acasa cu rochia mult visata, sau iti poti face o programare pentru mai multe in probe in showroom, asta daca nu gasesti masura potrivita pentru tine, sau doresti mici modificari la rochia de mireasa.

Este bine sa stii ca Divine Atelier este deschis provocarilor. Daca iti place o rochie de mireasa, dar totusi consideri ca nu te avantajeaza decolteul adanc, se pot face modificari, atata timp cat stilul rochiei de mireasa nu este afectat. Orice este posibil! Prin urmare … de ce nu ti-ai gasi rochia de mireasa perfecta la Targul de Nunti Mariage Fest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *