Curs de fotografie cu Mirona Radu

Din 12 ianuarie, Smart Change va propune un curs de fotografie cu Mirona Radu, bogat in informatii teoretice si dezbateri cosntructive.

curs fotografie

“Orice sentiment, orice energie sau stare a artistului se transpune in imaginea realizata. Cursantii vor invata ca asocierea mecanica a liniilor, a culorilor si a formelor, nu este suficienta. O fotografie completa aduce in real sentimentele artistului, sunetele care l-au influentat si atmosferele diferite pe care le-a simtit, e adevarat, prin utilizarea unui instrumentar specific.”- Mirona Radu

Un frumos feedback de la un participant canadian pentru atelierul de fotografie cu Mirona Radu (12-14 septembrie):
“A workshop with numerous elements and concepts due to be discovered about photography. Conducted by Mirona Radu, this course combines both the spiritual and the physical aspect when it comes to taking a quality photograph. Given the manner in which the course is taught, photography is not only about finding the most beautiful subject or having the best technique, it is about finding the soul of every object and showing it to the world.”
Program: 15 sedinte in fiecare luni, incepand cu 12 ianuarie, 19:00 – 21:00.
Taxa de participare pentru intreg cursul: 800 lei (in doua rate)
Detalii si inscrieri la: office.smartchange@gmail.com / 0726694435.

Lector Mirona Radu – fotograf si regizor
S-a nascut la data de 12 noiembrie 1986, in Bucuresti. A absolvit Facultatea de Regie de Film si Televiziune, la clasa profesor Andrei Blaier in 2009 si Scoala de Fotografie Francisc Mraz in 2011.
A expus ca fotograf in 2014 in Centrul de Cultura Babil, Istanbul, in 2013 in Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania, in 2012 in Casa Centrala a Artistilor (Moscova, Rusia), Muzeul de Arta din Kolomna (Rusia, unde a primit si o rezidenta, tinand conferinte pe teme fotografice cu artisti locali), Galeria Moderna Fabrica de Ceai (Odessa, Ucraina), Galeria Aripa (Torino, Italia). A expus de-a lungul anilor impreuna cu alti fotografi in Bucuresti, Paris, Lisabona, Bruxelles, Madrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *