Curs de dezvoltare personala prin teatru

Smart Change va propune un curs de dezvoltare personala prin teatru, care tocmai ce a inceput la data de 11 noiembrie, insa la care inca se mai pot face inscrieri pana joi, 20 noiembrie.

Program: marti si joi, interval orar 19:00-21:00.

Trainerul este doamna Cornelia Alexoi, actrita, regizor, producator de teatru si antreprenor cultural, unul dintre cei mai apreciati traineri de actorie si dictie. Daca mai adaugam faptul ca e si singurul realizator de voice training-uri din tara, speram ca e destul pentru a va convinge sa va alaturati celor care au cunoscut succesul pe plan personal si profesional, urmând metoda promovata de ea. Va pune mult accent pe dictie si elemente care tin de voice training. Desigur, vor fi multe jocuri de rol si diferite exercitii, jocuri.

La sfârsitul cursului, in aproximativ 2 luni si jumatate, participantii vor avea ocazia sa le arate prietenilor ce au invatat, intr-un spectacol in care ei vor fi actori. De asemenea, ne asteptam ca fiecare participant sa inceapa sa isi corecteze eventualele probleme de dictie, amplificare a vocii, emotivitate, etc. si acest lucru sa poata fi observat in viata de zi cu zi.

Pretul intregului curs variaza in functie de momentul inscrierii (echivalentul a 40 lei / sedinta), cu reducere de 10% pentru 2 cursanti care se inscriu impreuna Plata se face in 2 rate:
1. jumatate din taxa la sfârsitul primei sedinte la care participati,DOAR DACA sunteti multumit(a)
2. cealalta transa la jumatatea cursului.

Cursul se desfasoara la sediul nostru din str. Erou Ion Calin nr 19 (intre Stefan cel Mare si Piata Romana).

 curs

Smart Change este o ceainarie cu activitati cultural – educative, construita astfel incât oricine ii trece pragul, se simte ca acasa.

Pentru ca este un loc prietenos, multe firme si asociatii utilizeaza spatiul Smart Change pentru intruniri si activitati de teambuilding. Scopul? Construirea unei comunitati Smart Change prin evenimente de socializare, dezbateri, club de carte, spectacole de teatru, seri de muzica, expozitii, seri de jocuri de societate, proiectii de film sau ateliere de dezvoltare personala si cursuri de limbi straine cu vorbitori nativi.

In plus, spatiul va poate fi pus la dispozitie si pentru un eveniment propriu, o zi de nastere petrecuta intr-un cadru intim sau pur si simplu o seara deosebita impreuna cu cei dragi. Pentru cei mari, dar si pentru cei mici, Smart Change ofera spatiul si indrumarea in organizarea petrecerii mult visate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *