Creativitatea vine din interior – Campanie umanitara pentru nevazatori

Cosmobeauty si label.m lanseaza campania umanitara “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevazatori.

campanie umanitara

Pornind de la ideea ca desi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu tine cont de alte criterii, campania isi propune sa fie un suport pentru persoanele nevazatoare. In plus, label.m incearca sa fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuand faptul ca si persoanele care se lupta cu aceasta dizabilitate isi pot exprima creativitatea si pot face performanta chiar si intr-un domeniu bazat pe imagine.

In cadrul evenimentului vor participa mai multi hairstilisti care accepta provocarea de a coafa legati la ochi pentru a arata ca talentul, creativitatea nu sunt conditionate de simtul vazului. Toti participantii acestei campanii sunt invitati sa ajute cu o suma minima, iar fondurile obtinute vor fi donate unei organizatii pentru nevazatori.

10 % din vanzarile de produse Label.m Romania realizate pe 14 martie in cadrul expozitiei vor fi donate cauzei.
Campania va avea loc la Expozitia Cosmobeauty ce se va desfasura in 13-15 martie la Sala Polivalenta. Cei interesati sa faca parte din acest proiect umanitar sunt rugati sa ne contacteze la nr. 0726 244 453.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *