Conferinta Femeia Viitorului – un eveniment dedicat femeii autentice, care isi traieste propriile valori

Conferinta Femeia Viitorului, editia a 2-a, ce va avea loc in 10 octombrie, va fi un spatiu pentru minte, corp si suflet, pentru (re)descoperirea resurselor, a puterii si a frumusetii interioare, pentru reconectare.

Acest eveniment a fost gandit special pentru Femeia activa, Femeia care vrea sa se bucure pe deplin de o viata armonioasa, Femeia care este dispusa si deschisa la schimbari si la redefinirea notiunii de „succes”, Femeia care isi celebreaza feminitatea, Femeia hotarata sa isi transpuna visurile in realitate.

femeia viitorului

Succesul este definit in mod diferit de fiecare dintre noi. Pentru unii poate insemna pozitie sociala sau putere financiara, pentru altii insa-pentru Femeia Viitorului- succesul inseamna sa reuseasca sa isi traiască propriile valori, sa traiasca autentic, o viata cu sens.

“Ne dorim ca acest eveniment – pe care intentionam sa il organizam bianual – sa devina o sursa de incredere si inspiratie pentru femeile care doresc sa faca schimbari profunde si de durata, pentru femeile care doresc sa isi urmeze propriul drum si propriile valori”, afirma organizatoarele celei de-a doua editii a conferintei: Ofelia Neagu si Gabriela Gruianu-Gambra.

Cea de-a doua editie a Conferintei Femeia Viitorului ofera participantelor program variat, care sa faciliteze acestora atat cativa pasi in calatoria proprie de descoperire si evolutie interioara, cat si petrecerea unui timp de calitate in compania altor femei cu aceleasi preocupari.

Insotite de facilitatoare de exceptie, participantele vor avea o zi plina de inspiratie si de invatare in domeniul coachingului si al dezvoltarii personale. Ne vor inspira: Raluca Mohanu, Gabriela Gruianu-Gambra, Ofelia Neagu, Stefana Badiu, Livia Caciuloiu-Minea, Carleta Tiba, Cosmina Grigore, Corina Neagu, Gabi Urda, Simona Taudor, Simona Chiriacescu, Raluca Kisescu.

In plus, participantele vor afla mai multe despre ce inseamnă stilul de viata sanatos pentru femeia activa si vor primi recomandari concrete de la 6 speakeri ce vor discuta pe aceasta in cadrul panelului- Lifestyle la feminin. Astfel, dr. Adrian Alexandru, medic medicina estetica, Vania Limban- moasa, Alina Dumitru, nutritionist, Alina Neagu, director Optimed Medical, Roxana Chiroiu, antreprenor Dona Kyros si Marius Dinca – terapeut yumeiho, shiatsu si masaj ne vor oferi sfaturi practice despre terapii anti+aging, nutritie, sanatate intima, sanatatea ochilor, imbracaminte si stil de viata.

 Accesul la conferinta este gratuit! Accesati programul complet si inscrieti-va la conferinta on-line, pe femeiaviitorului.ro. Doar persoanele inscrise vor avea acces in sala. 

Programul Conferintei Femeia Viitorului – 10 Octombrie 2015: 8.30-17.50

Locatia de desfasurare
Institutul National de Statistica 
Bd. Libertatii nr. 16, sector 5, Bucuresti, Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *