Bookfest 2014 – evenimentul lunii mai

Miercuri 28 mai s-a deschis cea de-a IX-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, la Romexpo.

In perioada 28 mai – 1 iunie vizitatorii salonului vor fi asteptati la lansari de carte, peste 300 de evenimente, dar si la cinematograful de arta Bookfest.

afis- bookfestPrintre invitatii de seama dn cadrul Bookfest se numara: Gabriel Liiceanu, Lucian Boia, Neagu Djuvara, Danuta Wałęsa, Andreea Esca, Horia-Roman Patapievici, Markó Béla, George Banu, Vladimir Tismaneanu si Nicolae Manolescu.

Invitatul de onoare al Salonului International de Carte Bookfest va fi Polonia. Institutul Polonez doreste sa promovezesă promoveze literatura polona si sa sporeasca interesul publicului roman pentru autorii contemporani, dar si clasici polonezi.

Editurile Polirom si Cartea Romaneasca asteapta doritorii cu peste 100o de titluri, toate la reducere de 20%, dar si peste 100 de titluri la pret unic de 9.99 lei.

Noi titluri vor fi lansate la Polirom si multe surprize. Fanii Mihaelei Radulescu ar trebui sa fie prezenti. Cel mai nou volum semnat Mihaela Radulescu: „Cum iubesc barbatii” va fi pe rafturile editurii Polirom.

Noi titluri vor fi prezentate si la celelalte edituri din cadrul targului.

Copii vor avea parte de ceva mai multa atentie. Ei vor avea un spatiu special amenajat unde vor putea participa la ateliere creative, lecturi, si alte evenimente dedicate lor.

Accesul la Bookfest cst si la toate evenimentele din cadrul acestuia va fi gratuit.

Programul de vizitare Bookfest:
– miercuri, 28 mai: 10:00-20:00;
– joi, 29 mai: 10:00-20:00;
– vineri, 30 mai: 10:00-21:00;
– sambata, 31 mai: 10:00-21:00;
– duminica, 1 iunie: 10:00-20:00.

Salonul International de Carte Bookfest 2014 este organizat de Asociatia Editorilor din Romania, sub egida Federatiei Editorilor din Romania si cu sprijinul Institutului Polonez din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *