Ateliere de aranjamente florale – un exercitiu de creativitate feminina

Atelierele de creativitate feminina sub forma aranjamentelor florale sunt un bun exercitiu de a ne dezvolta creativitatea, indemanarea si simtul estetic si in acelasi timp ne ofera posibilitatea de a ne relaxa si incarca cu energie pozitiva, alaturi de persoane care impartasesc aceeasi frumoasa pasiune!…

atelier aranjamente florale spring events aranjamente orhidee (28)

Avem astfel cadrul de a invata propriu-zis sa facem aranjamente florale pentru diverse ocazii personale: o masa cu prietenii careia vrem sa-i dam o nota calda si speciala, un cadou pentru o prietena draga sau cine stie… poate o alta prietena care ne cere ajutorul in preajma unei nunti.

In acelasi timp, in plan comercial, tot mai multe firme ofera programe de well-being axate pe pasiunile angajatilor, o metoda de fidelizare inspirata si eficienta din toate punctele de vedere.

Si cum marea majoritate a femeilor sunt atrase de estetica si iubesc florile pentru frumusetea si sensibilitatea lor, si workshop-urile de aranjamente florale incep sa-si faca loc in cadrul acestor initiative de fidelizare oferite de companii.

Mai mult, “atelierele de aranjamente florale se pot constitui intr-o veritabila metoda de team-building feminin pentru ca analizand modul in care se interactioneaza in cadrul acestor ateliere, am observat ca dispare clasica competitivitate feminina. Mai degraba, femeile se bucura una de prezenta celeilalte, mai ales in cadrul ‘proiectelor de grup’, unde trebuie sa faca aranjamentele florale impreuna si fiecare vine cu propria inspiratie si propriile idei, amuzandu-se si apreciind contributia celeilalte!.. Iar atmosfera generala e una de ‘zumzaiala’ foarte placuta care le ofera nu numai buna-dispozitie ci si o frumoasa sinergie de grup.” ( Camelia Gavril, trainer ateliere de aranjamente florale)

Astfel de ateliere organizeaza deja de doi ani Spring Events, realizand atat workshop-uri de initiere in arta aranjamentelor florale cat ateliere tematice, inspirate din anotimpuri ,stiluri, gen romantic, boem, vintage, modern, clasic, rustic , momente speciale (Craciun, Pasti, Florii) sau chiar teme florale ( orhidee, trandafiri, crizanteme).

aranjamente-florale-orhidee-spring-events-suporti-fier-masa-13In luna mai sunteti asteptate la doua ateliere tematice:

  • 22 mai – atelier tematic de aranjamente florale in stil boem;
  • 29 mai – atelier tematic de aranjamente florale in stil minimalist.

Atelierele au loc in Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu, nr. 250A.

Daca nu ai cunostinte in domeniu, stai fara grija!  Atelierele incep cu o parte introductiva, informatii de baza, mai ales ca cele mai multe persoane vin pentru prima data si nu au cunostintele necesare. Inscrierile se pot face la adresa contact@spring-events.ro

Asadar va invitam la o sesiune sau sau chiar mai multe de creativitate feminina 🙂 cu ajutorul florilor, in care sa ne destindem, sa invatam mai multe despre flori si modul in care se ingrijesc, despre accesorii florale si cum se folosesc, despre principiile aranjamentelor florale, forme, cromatica si realizarea lor efectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *