Atelier de povesti si arts & crafts pentru copii si parinti

Sâmbătă, 23 aprilie de la 12:00, are loc un atelier gratuit de storytelling și educație pentru părinți si copii. Atelierrul are loc în Bohemia Tea House și va avea o componentă de discutii despre educatie pentru părinți, si de storytelling, teatru si crafts pentru copii.

Atelierul este suținut de actorii BluParty, organizatori de ateliere și petreceri pentru copii, împreună cu echipa IntegralEdu, un important consultant educațional pentru studii în străinătate. 

Intrarea este libera, cu inscriere pe pagina atelierului.parinti

atelier pentru parinti si copii

Povesti clasice interpretate de actori

Cei mici vor avea parte de o zonă special amenajată pentru ei, în care actorii BluParty le vor povesti trei povești clasice din ”diferite colțuri ale lumii” si de la noi din țară:

  1. ”Sarea in bucate” de Petre Ispirescu – România
  2. ”Spiridușii cizmari” de Frații Grimm – Germania
  3. ”Uriașul cel egosit” de Oscar Wilde – Anglia

Povestile vor fi interpretate de actorii BluParty, Valentin Paraschivu si Oana Duțu.

Atelier de arts & crafts

Fiecare poveste va avea parte și de activități de creație interactive și lucru manual, care vor încuraja copiii să realizeze diferite obiecte specifice poveștilor, iar la sfarsit cei mici vor avea câte un ”suvenir” din fiecare poveste în parte (păpuși din linguri de lemn, pantofi din carton cu șireturi și un ”Copac al poveștilor” din piese de puzzle).

Discutii despre programe de educatie

Echipa IntegralEdu va discuta cu părinții despre programele de educație si despre opțiunile în materie de activități extrașcolare pentru copii și tabere de limbi străine în străinătate, în funcție de aspirațiile și planurile de viitor ale fiecăruia.

Detalii despre workshop:

Data: sâmbătă, 23 aprilie 2016

Intervalul orar: 12:00 – 14:00

Locația: Bohemia Tea House, în mansardă, Str. Poiana Narciselor, nr 1 ( lângă Parcul Cișmigiu)

Participanți: copii ( 3-15 ani) și părinți

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Toate materialele pentru lucru manual sunt puse la dispozitie gratuit.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *