Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi caine

Aparitia cainelui in vis simbolizeaza intuitie, loialitate, generozitate, protectie si fidelitate. Visele cu caini sugereaza valorile puternice, si bunele intentii cate te ajuta sa mergi mai departe cu succes.

Cand visezi caini care latra, poate semnifica un conflict interior cu tine, sau o tradare din partea persoanelor apropiate. Daca latra fioros, poate semnifica o companie neprietenoasa.

dictiionar vise interpretare vis ce inseamna cand visezi cainiCand visezi un caine mort, poate semnifica deteriorarea relatiilor cu o persoana apropiata.

Cand visezi caini care te musca de picior, inseamna ca ti-ai pierdut capacitatea de a echilibra unele aspecte ale vietii tale. De asemenea, poate semnifica ezitarea ta in a aborda situatii noi, sau lipsa de dorinta pentru a duce la bun sfarsit obiectivele tale. Alternativ, simbolizeaza lipsa de loialitate.

Cand visezi un caine fericit, reprezinta placere sau activitati sociale.

Atunci cand cainele se invarte in jurul cozii, indica faptul ca o mare parte din resursele tale sunt directionate catre o munca zadarnica; eficienta scazuta.

Daca visezi ca ai cumparat un caine, indica tendinta de a cumpara prieteni, complimente sau favoruri. De asemenea, poate sugera nevoia de a gasi companie.

Daca esti ghidat de un caine, inseamna ca ai dificultati in a rezolva anumite probleme, sau in a iesi cu bine din anumite situatii neplacute.

Cand visezi ca ai ti-ai izgonit cainele, indca faptul ca deciziile si actiunile tale pot fi interpretate ca o lipsa de loialitate. Trebuie sa faci ceea ce este bine pentru, fara sa iei in calcul ce cred altii despre deciziile tale. De asemenea, poate insemna respingerea unei prietenii.

Daca visezi ca iti imbraci cainele, semnifica incercarea de a acoperi propriile defecte care tin de caracterul sau obiceiurile tale.

Atunci cand visezi un caine negru (de culoare neagra), simbolizeaza partea intunecata a unei persoane apropiate tie; poate fi vorba de o persoana ale carei intentii nu le cunosti cu adevarat.

Daca in visul tau apare un caine care mananca un sarpe, indica faptul ca o persoana apropiata incearca sa te impiedice in a lua unele decizii proaste.

Cand visezi caine cu doua capete, inseamna ca esti foarte vigilent. Pe de alta parte, poate sugera si faptul ca trebuie sa fii mai constient de ceea ce este in jurul tau.

De asemenea, ia in considerare si notiunile asociate cuvantului “caine”, cum ar fi loialitatea (cel mai bun prieten al omului) si “sa fii tratat ca un caine”.

 

Vezi si semnificatia viselor in care apar soareci

 

 

 

 

Ultimele comentarii
  1. Ștefan
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *