Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca faci dragoste cu cineva

vis-sexAtunci cand visezi ca faci dragoste cu cineva, seminifica expresia clara a dorintei sexuale, sperantele si temerile ascunse.

Atunci cand visezi ca faci dragoste cu altcineva decat partenerul tau, sugereaza nemultumirea fata de partea fizica a relatiei voastre. De asemenea, astfel de vise pot reprezenta o fantezie inofensiva.

Daca visezi ca faci dragoste cu fostul partener, sau cu o alta persoana care nu este partenerul tau actual, semnifica teama de a incepe o noua relatie.

Cand visezi ca faci dragoste cu un strain, reprezinta o incertitudine cu privire la viitorul tau. Atunci cand visezi ca faci dragoste cu mai multi parteneri, semnifica detasare fata de relatia actuala. In astfel de situatii, simti ca sexul este doar un act lipsit de orice emotie si pasiune. Poate ca viata ta sexuala a devenit prea monotona.

Visele in care faci dragoste cu un amic, pot semnifica gradul de apropiere dintre voi doi. Intrucat impartiti multe, si stiti multe unul despre celalalt, subconstientul descrie aceste aspecte ca o apropiere sexuala. De asemenea, poate reprezenta nivelul de atractie dintre tine si amicul tau, si teama de a actiona in acest sens. Astfel, dorintele tale se manifesta sub forma unui vis.

Daca esti heterosexual, si visezi ca faci sex cu cineva de acelasi sex, atunci reprezinta o expresie a iubirii excesive fata de sine. Visul nu implica, neaparat, o dorinta homosexuala.

Atunci cand visezi ca faci sex cu cineva celebru, indica dorinta de a avea succes.

Cand in visul tau apar persoane care fac sex, indica dorintele tale de a fi mai aventuros in viata ta sexuala.

Vezi ce inseamna cand visezi mireasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *