Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi val

Valul in vis simbolizeaza emotiile umane sau evenimentele care vin in viitorul apropiat.

Valurile puternice in vis apar de obicei atunci cand ne aflam sub presiune, cand in viata noastra are loc o schimbare semnificativa. Acesta este un indiciu ca suntem coplesiti si ca ne temem ca nu vom putea face fata. Simbolizeaza de asemenea, suisuri si coborasuri in plan emotional, psihic si sentimental.

val in vis

Daca in vis vezi un ocean cu apa intunecata, aceasta inseamna ca subconstientul tau reflecta dorinte inconstiente. Apa din rau reprezinta fluxul vietii, afacerile curente.

Daca visezi ca brusc apa din rau creste creand un val urias care cuprinde uscatul, atunci acest vis prevesteste un eveniment important pentru viata ta. Calitatea evenimentului este prevestita de apa care este limpede, tulbure sau murdara.
Cand apa este murdara si lasa in urma sa murdarie si moloz, inseamna ca evenimentul va fi unul negativ, distructiv, periculos. In cazul in care valul era unul cu apa limpede, inseamna ca urmeaza emotii pozitive.

Cand valul din vis este produs pe mare sau pe oceam, evidentiaza emotii si sentimente. Valul din vis reprezinta o furtuna de emotii si sentimente. Daca apa este curata, experieta va fi una placuta, iar daca apa este intunecata, simbolizeaza explozia de sentimente negative (ura, furie, agresivitate)

Daca esti prins de un val si nu te poti descurca, inseamna ca vei trece prin vremuri grele, in care instinctele vor fi greu de controlat . Vor fi instincte si emotii josnice sau poate te-ai indragostit fara sa iti dai seama. Apar probleme grave, stres sau neplaceri, emotii la care nu te asteptai.

Un val imens in vis promite anxietate si val de emotii. Daca valurile au apa pura si placuta, aceasta este semn al unei experiente promitatoare in dragoste sau inspirationale, creatoare. Daca apa este tulbure si urata, te vei confrunta cu adversitate.

Citeste si: Ce inseamna cand visezi apa

Cand visezi valuri in descrestere, inseamna eliberarea sentimentelor, liniste, calmare.

Daca visezi ca te arunci in valuri, simbolizeaza dorinta ta de a trai palpitant, cautarea dragostei sau implicarea intr-o relatie dificila de care nu poti scapa.

Daca visezi ca esti deasupra valului, inseamna ca iti manageriezi bine emotiile si te adaptezi bine la situatii neasteptate.

foto: hongkiat.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *