Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi tren

Trenul in vis reprezinta conformitate. Mergi inainte asa cum oricine altcineva ar face-o. Alternativ, trenul in vis inseamna ca esti forte metodic. Ai nevoie de a aranja lucrurile si de a le ordona.

Daca visezi un tren de marfa acesta poate face referire la sarcinile si problemele din jurul tau. De asemnea simbolizeaza
munca.

Daca visezi un tren de pasageri, acesta face referire la activitatea mentala. Daca visezi ca te joci cu un tren de jucarie
inseamna ca vrei  sa ai mai mult control si putere asupra propriei vieti.

tren in vis

Cand visezi ca esti pe un tren, simbolizeaza calatoria vietii tale. Astfel, sugereaza ca esti pe drumul cel bun in viata. Alternativ, un astfel de vis inseamna si tendinta de a-ti face griji inutile intr-o situatie de munca.

Daca ai visat ca erai implicat intr-un accident de tren, sugereaza haos. Calea spre obiectivele tale nu este asa cum ai planificat-o. Iti lipseste increderea in tine si ai indoieli in ceea ce priveste capacitatea ta de a-ti atinge obiectivele.

Cand visezi ca un tren se ciocneste de o masina, indica faptul ca obiective tale in viata sunt in conflict cu sistemul de
credinte. Poate ai in minte un obiectiv de care nu esti pasionat.

Daca ai visat ca cineva era lovit de tren sau chiar tu erai cel lovit, acesta simbolizeaza cai gresite in viata. Poate ca ai nevoie de o directie noua. Cu alte cuvinte, esti pe calea gresita si trebuie sa-i modifici cursul.

Trenul in vis, ca si dor, sugereaza sa esti bolnav, ca te pregatesti pentru o noua etapa a vietii. Amana sau pune in
ordine lucrurile ce trebuia sa fie deja finalizate.

Daca te-ai visat intr-o gara de tren, reprezinta o perioada de tranzitie din viata ta. Ai nevoie sa iei o scurta pauza pentru a-ti reevalua activitatea si a-ti stabili calea si obiectivele.

Pentru femei, trenul in vis este si un simbol sexual.

Daca ai visat ca te grabeai pentru a prinde trenul, indica o multime de stiri pe care le vei obtine pentru a-ti imbunatati conditiile de viata.

Daca ai pierdut trenul in vis, nu este nimic altceva decat o oportunitate pierduta, o poveste de dragoste, sau profesionala. Poate fi semnul care iti arata ca nu esti pregatit pentru a intra intr-o noua etapa a vietii.

Cand vezi in vis o multime de trenuri, inseamna ca iti iei ramas bun de la situatia actuala.

Daca in vis calatoresti cu trenul de unul singur, in curand vei avea un motiv de calatorie.

Daca ai visat ca ai coborat din tren, ca ai ajuns la destinatie, inseamna atingerea obiectivelor tale.

Cand visezi ca trenul iese dintr-un tunel, inseamna  ca exista un secret despre tine ce umreaza sa fie aflat.

Atunci cand visezi ca dormi intr-un tren inseamna ca depui eforturi pentru a acumula bani. Acest lucru este determinat de
incapatanarea ce trebuie bine controlata.

Daca ai visat ca ai laut trenul gresit, subliniaza ca ai luat-o intr-o directie gresita si trebuie sa te gandesti la viata ta pentru a ajunge pe calea cea buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *