Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi sofer de taxi

Soferul de taxi in vis transmite multe lucruri despre tine. Acesta are multe mesaje pentru tine. Cele mai multe dintre ele sunt negative. Daca visezi un sofer fara taxi, inseamna ceva neobisnuit. Soferul de taxi iti transmite mesajul unei despartiri. Despartirea poate interveni in cadrul unui parteneriat, o despartire de persoana iubita, sau chiar moarte, asa ca, trebuie sa fii atent la fiecare detaliu.

sofer taxi

Citeste si ce inseamna cand visezi masina

Ai putea fi speriat de ceea ce inseamna soferul de taxin vis. Insa, un astfel de vis poate avea si parti optimiste. Daca visezi un sofer de taxi in haine albe, este semn de vesti bune in viitor. Soferul de taxi cu haine rupte iti va da un sentiment negativ. Hainele rupte si murdare arata saracie si conflicte inviata ta, insa soferul de taxi simbolizeaza persoanele care te vor ajuta in rezolvarea problemelor tale.

Schimbari pozitive se vor produce si daca ai avut un vis in care vorbeai cu un sofer de taxi. Dezvoltarea va veni in viata ta, vei fi capabil sa scapi de multe probleme.

Cand visezi un sofer de taxi cu palarie neagra, este simbol al unei mari schimbari in viata ta. Aceasta poate fi o promovare, o casatorie, sau un nou prieten.

Daca visezi un sofer de taxi cu un caine, inseamna eliberarea presiunii din mintea ta prin impartasirea gandurilor tale unui prieten. Cainele reprezinta prietenul, insotitorul omului pe o perioada lunga de timp.

 

Daca visezi un sofer de taxi cu o hartie alba in mana, acesta este un semn bun pentru viitorul tau. Soferul de taxi este mesagerul unei vesti bune. Aceasta poate fi un copil, un nou job, sau o noua afacere.

Un sofer de taxi cu flori in mana in vistul tau, este semn de dezastru in viitor. Florile sunt asociate cu nunti, dar si cu mormantari.

Sentimentele pe care este posibil sa le simti in timpul visului cu sofer de taxi, sunt de frustrare, izolare, suspans, sentimente de durere, furie, ura.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *