Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi razboi

Cand visezi razboi, simbolizeaza schimbare, noutate. Acestea sunt vise destul de personale si intalnite la tot mai multi oameni.

Razboiul in vis arata ca in viata ta exista un conflict, fie el extern sau intern (in mintea ta). Contexul in care visezi razboi, si sentimentele pe care ti le genereaza acesta in vis, sunt foarte importante pentru interpretarea visului. Exista o paralela intre ceea ce se intampla in vis si viata ta reala.

vis razboi - fetelestiu.ro

Este necesar sa se faca diferentierea intre razboi si lupta. Razboiul in vis semnifica o mare transformare ce va avea loc in viata ta.

In situatii cand visezi ca esti nehotarat si ai de ales intre o decizie sau alta, e posibil ca in viata de zi cu zi sa ti se intample sa oscilezi intre doua decizii.

Daca visezi ca esti in razboi, intr-un mediu stresant, inseamna intrarea ta intr-un mediu de acest tip.

Cand visezi bombe de razboi, inseamna ca o parte din viata ta, e pe care sa explodeze asemenea unei bombe. Pentru unii emotiile ating un nivel critic si diverse conflicte ar putea exploda.

Visul in care vezi un razboi semnifica vesti neasteptate, in timp ce atunci cand visezi veterani de razboi inseamna ca vei avea relatii bune la locul de munca.

Atunci cand visezi razboi, poate inseamna si dezordinea din viata ta. De asemenea, poate insemna ca esti prea violent in viata de zi cu zi.

Ultimele comentarii
 1. diana
  Răspunde
 2. maria
  Răspunde
 3. raul
  Răspunde
  • Cristine
   Răspunde
 4. cata
  Răspunde
 5. Gheorghe Florin
  Răspunde
 6. Costi
  Răspunde
 7. Cozma Casiana
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *