Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi portocale

Portocala este un fruct plin de vitamine si minerale, este unul dintre cele mai apreciate fructe din lume. Prin urmare portocalele in vis simbolizeaza sanatatea, energia vitalitatea.

portocale in vis

De asemenea, visul cu portocale poate aparea si ca urmare a poftei de vitamina C. Visul iti sugereaza ca ar trebui sa ai o dieta echilibrata si sanatoasa.

In interpretarea europeana, portocalele din vis simbolizeaza erotismul. Daca te visezi mancand o portocala este semn al fericirii ce vine, al indeplinirii dorintei.
Gustul si forma portocalei coneaza foarte mult in interpretarea visului. Daca visezi o portocala dulce este simbol al indeplinirii dorintei. Un gust acrisor poate insemna acelasi lucru daca acest gust iti este pe plac in vis. In cazul in care nu te bucuri de gustul portocalei din vis atunci este semn de boala, de beneficii ilegale.

Daca portocalele din vis sunt suculente pot sugera ceva provocator, excitant chiar scandalos.
Daca portocalele din vis sunt stricate sugereaza raceala si indiferenta. Daca portocala este urata, cu forma atipica, inseamna neimplinire emotionala, neliniste si in general un semn rau.

Daca te visezi cumparand portocale este semn de dragoste impartasita.

Daca visezi ca bei suc de portocale inseamna ca va trebui sa faci fata provocarilor ce vor urma in viata reala.

Cand visezi portocali este semn ca in urma eforturilor tale vei avea de castigat. Un portocal imens aparut in vis poate semnifica un profit ilegal.

Daca in vis iti apare culoarea porotcalie este semn ca trebuie sa iti continui munca inceputa, chiar daca este una grea, deoarece aceasta te va ajuta sa iti indeplinesi obiectivele. Portocaliul este asociat cu vitalitatea, simularea si revitalizarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *