Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi porci

Unele culturi asociaza porcii in vis cu lenea si lacomia. Altii vad porcii din vise ca ghinion sau un semn rau. In Islam si iudaism, porcii sunt vazuti ca necurati si sunt semn de pacat. In timp ce cei mai multi crestini mananca carne de porc, unii, cum ar fi adventisti,  interzic porcul.

vis porci

Cu toate acestea, in alte culturi, cum ar fi Coreea, visul despre porci este o mare semn care sugereaza ca norocul este pe drum, de obicei sub forma de bani. In zodiacul chinezesc, care atribuie simboluri de animale pentru fiecare an, porcul este cu noroc. Unele culturi europene vad porcii la fel de norocosi. In toate aceste cazuri, porcii in vis sunt asociati cu abundenta si noroc.

Potrivit astrologiei chineze porcul reprezinta norocul, dragostea, afectiunea, ingrijirea care pot fi exprimate in viata ta. Daca visul cu porci este unul negativ poate insemna lacomie si egoism.

Daca visezi multi porci grasi, simbolizeaza posibile castiguri in viitorul apropiat. Este posibil sa mostenesti o avere sau sa ai mari profituri.
Visele cu porci grasi sunt considerate norocoase pentru agricultori, deoarece acestea pot prevesti venituri uriase din vanzarea bunurilor.

Cand visezi un porc murdar, inseamna ca vei fi pus cu forta intr-o situatie in care esi acuzat de persoane apropiate. De asemenea poate fi o aluzie ca relatiei tale ii lipseste curatenia. Te confrunti cu dispret si brutalitate, insa nu vrei sa recunosti, iar situatia nu este prea roz pentru tine.

Daca visesi un porc fericit, cu sigurnta in viata ta se va intampla ceva important.

Cand visezi un porc prins, inseamna o atitudine egoista. Daca vizesi un porc in primejdie, sugereaza o energie negativa in jurul tau, este posibil sa fii in primejdie, ceva ti-ar putea face rau.

Porcii din vis pot fi ascoiati si cu lacomie, ignoranta si pofte mari. Un porc in visul tau poate indica o nevoie profunda, o dorinta nerealizata.

Cand visez carne de porc, este semn de vesti bune. Daca mananci carne de porc in vis, succesul si numeroase avantaje vor veni.

Daca visezi porci mistreti, este semn ca trebuie sa fii precaut, vei intra in contact cu oameni periculosi. Cand visezi ca vanezi porci mistreti, este semn ca te vei elibera de anumite frici, dar este si simbol al lipsei tale de caracter. Ai un comportament agresiv iar celor din jur nu le place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *