Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi politie?

Politia in vis simbolizeaza reguli, putere, autoritate si control. Ai nevoie sa pui capat unui comportament nepotrivit. Alternativ visul simbolizeaza esecul in ceea ce priveste angajamentele tale.politie in vis

Visul in care apare politia poate fi descifrat cu ajutorul asocierilor. Pentru a interpreta corect visul trebuie sa fii atent la toate conjuncturile in care apare politia.

 

Politia in vis reprezinta reguli. Poate iti faci griji pentru ca vei incalca anumite reguli? Ai incalcat reguli la locul de munca, sau a existat o ancheta?

Daca politia din vis este legata de agiatie si haos, simbolizeaza dorinta ta de impune ordine intr-o situatie haotica. Exista o situatie in care trebuie sa fii calma, sa nu iti pierzi rabdarea. Politia din vis poate fi si un semn ca ai nevoie de pace si liniste in viata ta.

Visele in care apare politia pot fi cauzate de incalcarea regulilor sau sunt legate de sentimentul de „aplicarea regulii pentru toata lumea”.

De asemenea, politia in vis poate insemna asocierea ta cu persoane dubioase, cu privire la care iti pui intrebarea „pot avea incredere in ele?”.

Politia reflecta dorinta de a face dreptate, de a fi corect, dar poate fi si simbol al unei nedreptati care ti s-a facut. Poate altii au profitat de tine? Toata lumea crede ca tu esti de vina, dar tu simti ca nu a fost vina ta? Deci, visul in care apare politia poate avea legatura si cu sentimentul tau de vinovatie.

Visele in care esti urmarit de politie, ar putea descrie un sentiment de genul „nu vreau sa se afle”, si refuzul tau de a te confrunta cu consecintele actiunilor tale. De asemenea, inseamna ca respingi anumite norme.

Daca visezi ca esti arestat de politie inseamna ca emotional te simti restrans din cauza vinovatiei, sau poate fi teama de ceva.

Cand visezi ca esti ofiter de politie reprezinta propriul sentiment de moralitate si constiinta. Visul te poate ajuta sa mergi pe calea cea drapta. Daca visezi frecvent ca esti ofiter de politie, inseamna ca actiunile tale din trecut iti dau sentimentul de vinovatie. Ia in calcul actiunile si comportamentul tau din visul in care esti politist. Daca te visezi in cautarea unui suspect, indica partea ta obraznica si vicleana, ce intra in conflict cu standardele morale.
Daca visezi ca esti politist sub acoperire indica faptul ca actionezi impotriva constiintei tale.

Daca ai fost interogat de cineva in viata de zi cu zi, este posibil sa apara visul in care politia te va interoga dur.

Cand politia din vis investigheaza crime, ar putea insemna oameni care nu respecta limitele personale. Poate cineva nu iti respecta dorinta de intimitate, sau nu se comporta corect si adecvat? De asemenea, poate reflecta grijile tale cu privire la un anumit subiect, iti faci griji daca ai trecut limita.

Daca visezi o masina de politie, inseamna ca ajutorul este in drum spre tine. Ai unele framantari interioare si acestea au nevoie de interventie.

foto: bwvsg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *