Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ploaie

Ploaia in vis inseamna iertare. Ploaia este de asemenea un simbol al lacrimilor si al tristetii, dar poate fi si un semn pozitiv, semnul gasirii unei solutii pentru o anumita problema.

Alternativ, ploaia in vis poate insemna fertilitate si reinnoire.

ploaie in vis

Daca ai visat ca te uda ploaia, inseamna curatare de necazuri si probleme.
Daca ai visat o mare furtuna, reprezinta o solutie importanta pentru problemele tale. Aceasta este recompensa de dupa suferintele indurate. Ploaia curata, de aceea ea vine in vis ca o binecuvantare.

Cand visezi ca vezi ploaia de la fereastra, indica spiritualitate si noi perspective. De asemenea, sa privesti ploaia in vis, de la fereastra, poate insemna bogatie, avere si iubire.

Daca auzi ca ploaua in vis, aceasta simbolizeaza noi idei ce apar in mintea ta. Aparitia ploii in visul tau iti da curaj si speranta.

Cand visezi o ploaie calda, inseamna ca o sa te impaci cu un dusman, si o sa scapi de stres, datorii. Ploaia calda inseamna usurare.

Ploaia in vis simbolizeaza faptul ca intr-adevar ai gasit raspunsul de pe care il cautai. Subconstientul te va ajuta sa intelegi ceea ce ai gasit si sa-ti rezolvi problemele.

Cand visezi ploaie, inseamna ca trebuie sa acorzi mai multa atentie detaliilor in scopul de a gasi solutia pe care o cauti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *