Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi par

vise parAtunci cand visezi par, semnifica virilitate sexuala, seductie, senzualitate, vanitate si sanatate. Acest lucru semnifica un indiciu la atitudinii tale.

Atunci cand visezi ca parul tau este innodat sau incurcat, semnifica incertitudine si confuzie in viata ta.

Daca visezi ca parul tau sufera o schimbare majora, poate sugera o schimbare drastica in ceea ce priveste modul de abordare al unor probleme cu care te confrunti.

Atunci cand visezi ca iti este taiat parul, semnifica pierderea puterilor; simti ca cineva incearca sa te controleze. In acelasi timp poate semnifica schimbarea modului de gandire, si eliminarea gandurilor si obiceiurilor nedorite.

Cand visezi ca iti piepteni parul, sau ca il aranjezi, indica faptul ca evaluezi, pentru punerea in practica, a unei noi idei, concept sau coafura. De asemenea, poate semnifica preocuparile tale cu privire la aspectul si imaginea ta.

Visele in care ai parul lung arata faptul ca ai nevoie de atentie sporita si timp de gandire pentru a putea lua unele decizii importante din viata ta.

Atunci cand visezi ca ai parul scurt, reprezinta nevoia de schimbare a stilului de viata.

Daca visezi ca iti cade parul, sugereaza teama de imbatranire, si teama ca ti-ai putea pierde virilitatea si sex appeal-ul; indica faptul ca esti preocupat de aspectul tau. De asemenea, caderea parului in vis, poate semnifica lipsa puterii de a duce la bun sfarsit un proiect. Te incearca o senzatie de slabiciune si vulnerabilitate.

Cand visezi ca cineva iti miroase parul, semnifica curiozitate sexuala sau nevoie de stimulare.

Daca visezi ca atingi parul unei persoane, arata faptul ca incerci sa te conectezi cu acea persoana la nivel spiritual sau intelectual. De asemenea, acest tip de vis poate semnifica simpatie, protectivitate, iubire fraterna.

Cand visezi ca iti bate vantul in par, semnifica libertatea de exprimare, fara inhibitii, a sentimentelor.

Daca visezi ca albesti, sau ca ai parul alb, este un simbol de intelepciune si intelegere.

Vezi si ce inseamna cand visezi sange

 

Ultimele comentarii
  1. Sergiu
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *