Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi paianjeni

Paienjenii sunt perceputi ca fiinte creatoare. De aceea in vis exista o asociere a modului in care paianjenii isi tes plasa si modul in care tu iti construiesti propriul destin. Prin urmare visele in care apar paienjeni pot sugera felul in care iti contruiesti tu viitorul. Te afli intr-o faza de productie si vei fi rasplatit pentru eforturile tale.

Pe de alta parte, paianjenii in vis pot indica ca in viata reala te simti depasit de o anumita situatie.

Paianjenul este de asemenea simbol al puterii feminine, sau figura unei mame arogante in viata ta.

Oamenii au in general frica de paianjeni, iar visele cu paianjeni pot reprezenta uneori un motiv de ingrijorare cu privire la viitorul tau, sau cu privire la ceva ce in viata ta nu merge asa cum ti-ai dori.

Daca visezi ca omori un paianjen simbolizeaza incercarea ta de a prelua controlul in realtia cu cineva care te domina. Iti doresti sa ai controlul relatiei, sau controlul propriei tale vieti. In unele culturi, visul in care omori un paianjen poate insemna ghinion, in alte culturi sa omori un paianjen inseamna bucurii.

paianjeni in vis

Daca ai visat un paianjen mort inseamna ca ai depasit o ispita feminina puternica.

Cand visezi un paianjen care isi tese plasa inseamna ca vei fi rasplatit pentru munca grea. Vei fi promovat la locul de munca sau iti vor fi recunoscute meritele pentru realizarea unei sarcini dificile.

Paianjenul in vis poate simboliza si faptul ca esti prins intr-o relatie. Simti ca cineva sau ceva „suge” viata din tine.

Cand visezi oua de paianjen sugereaza faptul ca potentialul tau nu este recunoscut pe deplin. Nu iti este dat voie sa te exprimi.

Daca ai visat un paianjen care urca,  inseamna ca dorintele tale se vor realiza in curand. Daca visezi un paianjen care coboara din tavan indica faptul ca esti in imposibilitatea de a scapa dintr-o relatie.

Cand visezi un pui de paianjen simbolizeaza o relatie scurta sau recenta.

Daca ai visezi ca esti muscat de un paianjen reprezinta un conflict cu mama ta sau cu o femeie dominanta din viata ta. Visul poate reprezenta o putere femeinina care te poseda, te tine prins. Poate ca te simti prins intr-o relatie.

Cand ai visat ca mancai un paianjen simbolizeaza ca tu detii controlul asupra unei situatii. Nu te temi sa domini intr-o relatie.

Atunci cand visezi paianjeni ar fi bine sa iti pui urmatoarele intrebari:

 • Esti in faza de planificare a viitorului; ai preocupari in ceea ce priveste viitorul tau?
 • Esti productiv si creativ?
 • Te simti prins, frustat in ceea ce priveste unele aspecte ale vietii tale?
 • Treci printr-o perioada de durere emotionala, sau ai o rana din trecut?
 • Ce fel de frica sau ingrijorare ai in viata ta?
Ultimele comentarii
 1. Adina Monica
  Răspunde
  • blidaru nicolaie
   Răspunde
 2. Madalina
  Răspunde
 3. Elena
  Răspunde
 4. Marian
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *