Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi paduchi

Paduchii in vis au multiple semnificatii. Ei pot fi o lectie pentru cei care ii viseaza.

Paduchii sunt creaturi parazite. Ei au nevoie de o gazda pentru a exista. Cand paduchii ajung in visele noastre, pot  fi un indiciu ca subconstientul nostru incearca sa ne spuna ca treuie sa dam drumul oamenilor plictisitori din viata noastra sau unor idealuri.

paduchi in vis

Cand foarte multe responsabilitati sunt luate asupra noastra, cand nu stim in ce directie sa mai mergem, paduchii vor aparea in vis pentru a transmite un mesaj de retragere, altfel vom fi trasi in situatii pe care nu le dorim.

Daca ai visat paduchi in jurul capului sau in jurul coloanei vertebrale, indica faptul ca ai de-a face cu ganduri provocatoare. Poate ca este dificil pentru tine sa iti gasesti gandurile si sa faci alegerile bune.

Cu toate aceste poti observa relatia dintre paduche si gazda sa. Paduchele isi schimba ADN-ul pentru a se potrivi cu cel al gazdei sale. Este o lectie de flexibilitate si un mesaj pentru noi. Ar fi mai bine sa fii flexibil, decat sa lupti impotriva unor schimbari. Adapteaza-te si vei trai in pace.

Cand vizezi paduchi poate sugera faptul ca ceri prea mult de la cei dragi, sau ceri prea mult chiar de la tine.

Paduchii in vis inseamna succesul lumesc si prosperitate.
Daca gasesti paduchi pe camasa din vis, inseamna primirea unui angajament, sau reinnoirea pozitiei de conducere.
Paduchii pe podea in vis reprezinta oameni slabi. In cazul in care paduchii te inconjoara inseamna ca te vei amesteca cu astfel de oameni.

Daca urasti paduchii din vis, este simbol al dusmanilor tai, dar ei nu iti pot provoca nici un rau. Daca paduchii te musca in vis, inseamna oameni care te calomniaza.

Pentru un conducator, politist, paduchii reprezinta ajutoarele sale. Pentru un profesor, paduchii intr-un vis reprezinta elevii sai, pentru comercianti, paduchii in vis reprezinta invidia concurentilor, in timp ce pentru un artizan sau negustor paduchii reprezinta taxe.
Pentru oamenii bolnavi, paduchii in vis reprezinta boala de durata.

O colonie de paduchi in vis reprezinta pedeapsa.
Paduchii in vis reprezinta de asemnea, persoane aflate in intretinere.

O invaziei de paduchi in vis reprezinta binecuvantari, avere, scutirea de dificultati, risipirea tuturor grijilor si necazurilor.

Cand visezi ca paduchii te ataca, inseamna ca nu vei scapa de depresie, dificultati si aversitati.

Paduchii plantelor in vis reprezinta manie, calomnie sau pedeapsa.

foto: hypescience.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *