Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi lumanare

Lumanarea in vis este un simbol puternic. Ea poate arata forta de viata, spiritul etern, speranta, sau poate fi semn de sarbatoare, calm sau secrete.

In functie de situatia in care ai vazut lumanarea in vis, aceasta poarta o conotatie: dragoste, mister, evenimente. 

lumanare

Daca visezi o lumanare stralucitoare in intuneric este simbol al sperantei, o sursa de lumina in mijlocul unei lumi intunecate.
Cand lumanarea din vis arde, se consuma, este semn al trecerii timpului si trecerea propriei vieti, de asemnea este semn al posibilitatii intalnirii cu oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp. S-ar putea anunta si noi oportunitati.

Cand lumanarea din vis arde cu putere indica aparitia intelegerii reciproce si a fericirii.

Daca visezi ca o lumanare se stinge este semn de dezamagire si promisiuni incalcate. Daca lumanarea este stinsa de vant, vor aparea zvonuri absurde, nefondate la adresa ta.

Cand visezi cum se fac lumanarile, inseamna ca munca ta grea va fi rasplatita.

Lumanarile in vis pot fi semn de recunoastere a lectiei pe care o ai de invatat, incheierea unui anumit studiu si inceperea altuia, dar nu fara a invata lectia, incheierea credintelor vechi, care nu iti mai sunt folositoare.

Lumanararea intr-un vis poate insemna si auto reflectie, conectarea cu natura noastra divina.
Lumanarile sunt comune in ritualurile religioase, ele ajuta la intarirea convingerii , meditatiei, sau intentiei de a alunga demonii intunericului care ne sperie, de a alunga aspecte intunecare ale naturii noastre.

Cand visezi lumanari este semn al reaprinderii scanteii credintei, intelegerii. Lumanarea simbolizeaza „lumina” care nu poate fi stinsa, si care va arde vesnic.

Citeste si ce inseamna cand visezi foc

Daca visezi ca protejezi o lumanare cu mainile pentru ca flacara ei sa nu fie stinsa este simbol al obiectivelor tale. In ciuda eforturilor este posibil ca obiectivul sa nu fie atins, te vei confrunta cu necazuri si suferinta.

Lumanarile albe in vis semnifica claritate si puritate spirituala.
Lumanarile rosii semnifica pasiune si energie.
Lumanarile verzi sunt pentru crestere si concentrare financiara.
Lumanarile aurii sunt pentru succes si faima.

Lumanarile in vis poat fi asociate si cu iubirea. Pot simboliza dragostea pentru alte persoane, dragoste profunda.

Cand visezi lumanari este inncurajare la speranta, credinta, in ciuda a tot ce se intampla in viata ta. Visul in care multe lumanari ard este simbol al unei vieti armonioase si fericite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *