Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi lapte

Laptele in vis simbolizeaza hrana emotionala, insa visul poate lua diferite forme in functie de stadiul laptelui observat in vis. Visele in care apare lapte sunt considerate semne pentru schimbari pozitive de sanatate, arata o sanatate perfecta in viitorul apropiat.

lapte in vis

Laptele este sugestiv pentru sentimentul matern sau de protectie. Pentru a deslusi mesajul visului trebuie sa fii atent la proprietatile fizice ale acestuia si mediul inconjurator.

Daca visezi lapte de consum este un indiciu ca dragostea adevarata va intra in viata ta in curand. Acelasi vis poate sugera faptul ca ai nevoie sa reiei legaturile cu cei dragi. De asemenea, daca vezi lapte in vis indica sanatate de durata.

Daca visezi lapte acru inseamna ca vei avea probleme in viata personala, iar daca visezi ca bei lapte acru este semn ca nu mai esti fericit in casatorie.

Cand visezi ca bei lapte fierbinte sau cald este semn al confortului si a pacii care se regaseste in viata ta.

Daca te vei visa varsand lapte pe podea, atunci inseamna pierderea credintei intr-o persoana apropiata.

Daca visezi ca faci baie in lapte, inseamna ca ai prieteni buni si credinciosi in jurul tau. Acesta este considerat a fi un semn bun, si poate aduce o schimbare pozitiva in viata.

Daca visezi lapte care curge de la sanul unui barbat, indica prosperitate, bogatie si noi oportunitati. Daca visezi lapte care curge de la sanul unei femei inseamna boala.

Cand visezi ca alaptezi un copil sau ca sugi lapte de la sanul unei femei indica o sursa de venit. Veniturile sunt simbolizate in vis si de laptele de vaca sau de oaie.
Daca visezi ca bei lapte de oaie sau capra, inseamna multumire, mangaiere, bucurie si profituri.
Laptele de catar in vis simbolizeaza dificultati financiare.
Mulsul in vis indica viclenie, dar poate de asemenea simboliza faima.

Daca visezi laptele unui animal necunoscut indica putere, precum si energie pentru cineva care nu este bine, eliberare din inchisoare, santaj, preluarea ilegala a unei proprietati.

foto: sncdirect.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *