Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi jucarii

Jucariile aparute in vis pun accent pe partea ta ludica, inocenta si copilareasca. Ele sunt simbol al copilariei, bucuriei si armoniei. 

Jucariile frumoase si in stare buna aparute in vis sunt simbol al unei vieti fericite si de succes. Jucariile murdare sau rupte aparute in vis sunt semn rau, prevestesc tristete si anxietate ce va ramane in viata ta pentru o lunga perioada de timp.

jucarii in vis

Daca visezi jucarii inseamna ca nu esti inca pregatit sa confrunti viata, sa iti asumi responsabilitatea. Cu toate acestea, trebuie sa fii foarte atent la cum apar jucariile in visul tau. Pentru a descifra visul in totalitate, ia in considerare ce fel de jucarie este, si ce reprezinta ea pentru tine.

Cand vezi jucarii in vis poate fi un advertisment de a nu pleca din lumea copilariei. De asemenea, poate fi un semn ca trebuie sa acorzi mai mult timp familiei, poate ca ai neglijat-o in ultima vreme.

Daca visezi o multime de jucarii care te inconjoara, indica dorinta ta de a mai fi copil. Daca jucariile pe care le visezi sunt noi, indica bucurii in familie. Daca visezi mai multe jucarii in casa ta este semn al fericirii familiei tale, bucurie, bunastare. Vei deveni mai puternic si chiar mai sincer.

Jucariile pentru copii frumoase aparute in vis sunt semn de bun augur. Ele promit perspective bune si succes in afaceri. Sunt sanse de a construi o relatie de prietenie cu o persoana influenta, care te va ajuta la punerea in aplicare a planurilor tale de afaceri.

Cand visezi ca daruiesti jucarii inseamna veselie, bucurie. De asemenea, poate insemna faptul ca vei fi parasit de unul dintre prieteni.
Cand visezi jucarii stricate, este semn ca inima ti se va umple de durere. Daca jucariile din vis sunt rupte este semn de tristete si singuratate.
Daca visezi ca te joci cu jucarii stricate, inseamna ca faci tot ceea ce este mai bun intr-o situatie dificila.

Daca tu sau altcineva din vis sparge o jucarie atunci aceasta indica lipsa de bucurie, armonie si securitate in viata ta. Unele aspecte din viata ta nu te mai bucura atat de mult, cum te bucurau odata.

Cand visezi copii ce se joaca cu jucarii inseamna ca se apropie o casnicie fericita.
Daca visezi ca te joci cu jucarii gonflabile cu copilul tau inseamna ca vei fi distras de la munca si odihna, astfel risti sa iti pierzi pozitia, din cauza pierderii de energie si creativitate.

Daca visezi ca vinzi jucarii, este semn al lipsei de vointa, intristare.

Daca ai cumparat jucarii in vis indica faptul ca vei pierde din vedere ceva important, deoarece viata iti va fi concentrata pe lucururi minore.

foto: mirror.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *