Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi icoana

Visul in care apare o icoana ar putea genera inrijorare. Insa, de obicei acest vis transmite un mesaj pozitiv. Icoana in vis poate promite schimbari pozitive si benefice ce vor avea loc in viata ta in curand.

icoana

Daca visezi icoana inainte sau la scurt timp dupa ce in viata ta a avut loc un moment semnificativ, cum ar fi o nunta, nasterea unui copil, o noua casa, schimbarea locului de munca, icoana este semn bun, toate schimbarile duc spre fericirea ta.

Cand visezi o icoana poate insemna si binecuvantarea afacerii tale. De asemenea, arata si faptul ca esti capabil sa rezolvi o situatie complicata si confuza. Ai putere suficienta pentru rezolvarea oricarei probleme.

Daca visezi ca te rogi la o icoana, ea este vestitorul sprijinului oferit de prieteni, colegi sau rude.

Cand visezi ca cineva apropiat tie, o ruda, cumpara o icoana, inseamna ca in curand vei fi tradat sau vei primi un refuz in ceea ce priveste ajutorul cerut unor prieteni. Este suficient sa fii atent la activitatile si relatiile pe care le ai cu altii, pana trece perioada periculoasa.

Daca visezi multe icoane agatate de peretii unui case, a unei biserici, inseamna ca in curand vei face alegerea potrivita intr-o anumita situatie. De asemenea, acest vis promite protectia lui Dumnezeu. Alternativ, poate insemna ca in curand vei gasi canditatul potrivit pentru a-ti fi mire. Dupa nunta toate se vor indrepta in directia buna, in crearea unei familii.

Daca ai visat o icoana dramatica, sau care treptat s-a transformat in om, acest vis iti poate oferi indicatii despre caracterul omului. Acest vis inseamna ca o credinta a ta este roditoare, si iti va fi usor in atingerea obiectivelor.

Cand visezi ca saruti o icoana, inseamna ca cineva iti va da o veste de care te va bucura.
Daca visezi o icoana aurita, este semn ca viitorul iti rezerva multe impliniri si bucurii.

Icoana este simbolul unei mari puteri. Oricine vede acest semn in vis poate conta pe puterile supranaturale, pe destin, succes, intamplari placute neasteptate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *