Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi iarba

Daca visezi iarba inseamna ca totul in viata ta va merge bine, vei avea o inima usoara si castigul nu va intarzia sa apara.

Cositoarea de iarba simbolizeaza grijile. De asemenea, atunci cand visezi ca alegi intre mai multe ierbui, indica probleme emotionale si materiale.

vis iarba

Conform traditiei arabe, iarba uscata in vis, inseamna ca vei intalni prostia si ignoranta, dar si probleme de sanatate.

Daca vezi iarba in vis, este posibil sa ai un viitor fericit.
Sarpele in iarba, arata ca incerci sa te ascunzi de o situatie, insa ai nevoie sa o confrunti.

Citeste si ce inseamna cand visezi sarpe

Cand visezi evenimente sportive ce au loc pe iarba, sugereaza faptul ca in curand diverse lucruri vor incepe sa se intample in viata ta, inceputuri noi si interesante.

Daca iarba in vis iti apare ca peluza, pasune,  imaginea de ansamblu este cea care ofera simboluri cum ar fi bogatie, fertilitate. Unde iarba creste, animalele pasc, plantele cresc, sec nu exista. Dar abundenta trebuie mentinuta, la fel ca si sanatatea. Buruienile ar putea insemna abundenta si sufocare. Smulgerea buruienilor este asadar un smen pozitiv.

Iarba din visul tau inseamna prosperitate si sanatate. Daca te visezi cosind iarba , vei primi persoane, dar daca iarba se coseste singura, atunci este semn de griji mari. Iarba cosita este semn de probleme si necazuri.

Daca visezi ca semeni iarba, este semn al temerilor si nevoilor tale.

 Daca visezi iarba acoperita de zapada, aceasta prezice un an fructuos.

Cand visezi ca dormi in iarba, sugereaza castigul financiar mare. Este semn general de fericire si noroc. Daca stai intins pe iarba este semn al sperantei. Insa daca iarba este uscata, inseamna ca vei avea de suferit unele pierderi.
Plimbarea prin iarba este semn de satisfactie si organizare.

Iarba inalta in vis este semnul iluziiltor si sperantelor neatinse.
Iarba galbuie in vis este semn ca sanatatea ta ar putea fi in pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *