Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi hoti

Hotii in vis pot fi o reflectare a fricilor tale, frica de a pierde sau frica de a se afla un secret. Invata ca uneori mai si pierzi, nu poti doar sa castigi. Iti este frica sa nu pierzi, dar nu doar lucruri ci si dragostea sau pasiunea.

hoti in vis

Daca visezi ca un hot a fost prins, se anunta o etapa pozitiva si favorabila in viata ta, dar in acelasi timp secrete importante vor fi dezvaluite. 

Cand un hot este arestat in vis inseamna pasiunea ta pentru un lucru sau pentru o persoana, pasiune ce va aduce daune mari.

Cand visezi ca esti jefuit de un hot, este un semn bun in ceea ce privese afacerile, planul profesional si financiar.
Un hot in casa ta inseamna ca cineva vrea sa intre in zona ta privata. Acest vis se poate datora schimbarilor din viata ta, care iti perturba viata normala si te simti inconfortabil. Te temi de o pierdere sau ca schimbarea va fi daunatoare pentru personalitatea ta.

Cand hotul din vis scapa, inseamna ca in curand vei avea o mare dezamagire sau o pierdere.

Daca te vezi pe tine ca fiind hot, aceasta este un avertisment impotriva nepasarii si frivolitatii, in special in dragoste. Va trebui sa iei in calcul o dezamagire. In acelasi timp – arata dorinta ta de aventura in afaceri sau secrete sexuale. Vrei sa faci ceva ilegal si secret, esti dornic de adrenalina. Dar aceasta aventura se poate sfarsi cu dezamagire si pierderi. Acest lucru poate deteriora familia si relatiile tale. Trebuie sa vorbesti cu partenerul si sa imbunatatesti viata sexuala. De asemenea, visul poate insemna ca treci granitele cuiva, referindu-se la relatii sau pozitii.

Daca te visezi hot si furi ceva de la magazinul din vis, aceasta denota saracia mentala, te simti coplesit atat pe plan privat cat si profesional. Daca esti hot in vis si esti urmarit de politie inseamna ca vei experimentea obstacole in afaceri si la locul de munca.

Cand o femeie viseaza hoti arata dorinta de a fura a partenerului sau o afacere secreta. Ar trebui sa fii mult mai atenta in ceea ce priveste proprietatile si afacerile.
Cand visezi ca prietenii sau colegii au furat de la tine indica prieteni si colegi necredinciosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *