Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi haine

Hainele in vise sunt simbol al sinelui tau public si modul in care esti perceput. Sunt un indicator al modului in care te pui pe tine in fata altora. Hainele in vis sunt de asemenea un simbol al starii tale, al vietii tale.

haine in vis

Daca visezi ca porti haine care nu ti se potrivesc, haine mari, ceva in viata ta este „nepotrivit”. Poate fi un simbol al ipocriziei. Alternativ, aceste vise ar putea dezvalui o parte a ta, ascunsa de lume.

Cand visezi ca hainele tale nu ti se potrivesc, sunt haine mici, este semn al faptului ca te simti limitat in vreun fel. Poate te simti constrans intr-o situatie sau retinut la locul de munca.

Daca visezi ca porti haine nepotrivite pentru o situatie inseamna ca esti nepregatit pentru respectiva sarcina.

Daca visezi ca hainele sunt murdare si incerci sa le cureti, simbolizeaza incercarea de a schimba ceva la caracterul tau. Este posibil sa ai nevoie sa schimbi vechi obiceiuri si vechi moduri de gandire.

Cand visezi ca porti haine noi, este simbol al unor noi atitudini si o noua pesonalitate. Vei gasi un mod diferit de a te exprima. Daca etichetele sunt inca pe hainele pe care le porti in vis, inseamna ca incerci din greu sa te adaptezi noii atitudini. Poate nu te reprezinta cu adevarat.

Daca visezi ca esti in continua schimbare de haine, indica nevoia ta de schimbare si nevoia de a te adapta unei noi situatii.

Cand visezi ca hainele tale s-au rupt, indica faptul ca exista defecte in gandire. Logica ta nu functioneaza. Ai nevoie de schimbarea rationamentului si aducerea argumenteleor puternice.

Ai visat ca erai la cumparaturi de haine? Reprezinta anxietatea ta in legatura cu potrivirea intr-un anumit context, adaptarea la schimbare.

Daca ai visat haine albe, ai nevoie de usurare. Este posibil ca sa te regasesti intr-o stare de depresie, sa treci printr-o criza, insa e timpul sa mergi mai departe, este timpul sa te eliberezi, si sa schimbi atitudinea.

Purtarea hainelor negre in vis face referire la amestecarea dorintelor tale. Personalitatea ta ar putea fi in umbra. Daca in viata de zi cu zi porti haine negre, visul este doar o reflectarea a ta.

Hainele purtate pe dos in vis, reprezita atitudinea non-conformista. Iti place sa mergi impotriva curentului, sau pur si simplu incerci sa te protejezi de ceva. Nu vrei sa fii ranit.

Cand visezi ca altcineva poarta aceleasi haine ca tine, inseamna ca in unele situatii te simti strain. Simti ca altii s-au aliat impotriva ta intr-un mod negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *