Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi gunoi

Daca visezi gunoi, sentimentele negative sunt peste tot in jur. Alternativ gunoiul indica si faptul ca nu iti asumi responsabilitatea pentru ceva, in special atunci cand te visezi aruncand la gunoi.

Gunoiul din vis se poate referi si la succesul financiar care iti iese in cale. Daca ai sentimente negative cu privire la gunoiul din visul tau, atunci este semn rau, se poate referi la promisiuni incalcate.

Daca te impiedici de gunoi in vis inseamna ca o parte din gandurile tale vechi trebuie improspatate. Mormanele de gunoi inseamna ca vei avea de a face cu conflicte sociale, nefavorabile pentru tine.

Gunoiul vazut in vis poate sugera si saracie temporara. Daca vizesi ca incarci gunoi in vis inseamna dezonoare. Daca vezi gunoi ce provine de la animale este semn de abundenta. Mormanele de gunoi indica faptul ca vei primi bani, dar mersul pe jos prin gunoaie inseamna ca vei experimenta nemultumire.

Depozitul de deseuri prevesteste relatii neplacute cu sexul opus.

gunoi in vis

Cosul de gunoi in vis simbolizeaza idei nedorite, ganduri sau amintiri. Este timpul sa scapi de acest bagaj. Alternativ cosul de gunoi inseamna ca respingi o idee sau o emotie.

Daca visezi ca mananci dintr-un cos de gunoi, inseamna ca in curand vor exista discutii, calomnie, procese, invidie si rea vointa. De asemenea, visul te avertizeaza ca trebuie sa actionezi cu fermitate si hotarare in orice problema ar aparea. 

Cand visezi gunoi in baie, simbolizeaza dorinta de purificare spirituala si fizca. De asemenea, poate insemna ca sunteti pe cale sa castigati noi dusmani.

Cand visezi ca cineva pune o punga cu gunoi in masina ta, inseamna ca persoana respectiva este de rea-vointa.

Daca visezi ca mananci gunoi este de bun augur.
Daca visezi ca cineva arunca gunoiul intr-o gradina amenajata, inseamna ca ai o constiinta curata, dar exista oameni cu sentimente negative in jurul tau, care incearca sa te discrediteze si sa te calomnieze.

Cand visezi deseuri periculoase, seringi, substante toxice, inflamabile, simbolizeaza oameni cu rea vointa, oameni periculosi, si se recomanda prudenta. Deseurile radioactive in vis anunta ca peste tot in jurul tau sunt oameni cu sentimente negative, cu multa invidie.

Daca ai visat ca erai intr-o groapa de gunoi, in mijlocul strazii, inseamna ca nu ai facut progrese datorita voitei rele a oamenilor de langa tine. Cauta calea de a schimba aceasta situatie.

Cand visezi ca ti se rupe punga e gunoi insemna ca ceva iti creeaza anxietate, dar trebuie sa ramai calm si sa analizezi situatia, in caz contrar este posibil ca imprudenta sa-ti cauzeze multi inamici.

In visul in care mama te intreaba daca ai dus gunoiul, ti se arata cum cauti curatenia si ordinea.

Visul in care duci gunoi in buzunare, iti provoaca sentimente negative, si totul se intampla datorita atitudinii tale rele.

Daca vezi gunoi urat mirositor, este semn al sentimentelor negative din jurul tau.
Daca visezi un sac de gunoi pe masa, cineva din familei are sentimente urate fata de tine.
Daca visezi ca arunci ceva la cosul de gunoi, este semn rau. Este posibil sa actionezi inconstient si asta iti poate aduce probleme, dar daca visezi ca arunci la gunoi monede, este sens bun.

Daca te visezi conducan o masina de gunoi, indica faptul ca ai nevoie sa scapi de obiceiurile vechi.

Daca ai visat ca ai gasit ceva valoros in gunoi, este semn ca vei gasi o valoare in cele mai neasteptate locuri. Nu subestima aceste semne. Gunoiul unuia poate fi comoara altuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *