Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi gaini

Daca ai visat gaini, este semn bun. Din punct de vedere istoric, pasarile sunt simboluri ale norocului. Desi, visul poate avea mai multe semnificatii. Bogatia si prosperitatea iti pot iesi in cale.

Gainile sunt vandute si sacrificate pentru hrana, motiv pentru care acestea pot simboliza bogatia financiara si prosperitatea. Pentru acest lucru trebuie ca gaina din visul tau sa fie libera, sau bine ingrijita.

vis gaini

Daca ai visat mai multe gaini, atunci bunastarea este conditionata. Visul tau prezice prosperitate atata timp cat lucrezi in echipa. Asigura-te ca la locul de munca exista mediul perfect pentru lucrul in echipa. Contribuie la munca in echipa, lucreaza impreuna cu familia atunci cand vine vorba de finante.

Daca visezi gaini sau pui care stau in custi, sau care sunt crescuti in medii inproprii inseamna ca finantele tale sunt in pericol. Daca te gandeai sa investesti timp si bani, este un moment riscant, asa ca mai gandeste-te. Puii crescuti in baterii pot reprezenta nelinisti sociale. Iti este frica sa faci un pas in afara cercului social, dar te simti presat sa faci acest lucru.

Puiul in vis are o natura duala, in sensul ca poate reprezenta prosperitate sau mari probleme sociale. Puii sunt timizi si antisociali, de aceea de multe ori este o insulta sa fii numit pui.
Cand visezi un pui/o gaina in colivie, reprezinta teama de a parasi zona de confort. Te ucide incercarea unui lucru nou? Fa ceva indraznet, fa descoperiri! Ar putea fi distractiv.

Daca in vis te-ai transformat intr-o gaina sau intr-un pui, atunci aceasta reprezinta anxietateata sociala. Uita-te la ceea ce s-a intamplat recent. Simti frica sau anxietate cu privire la dezvoltare, tranzitie sau evenimente viitoare din viata ta? Te-ai transformat intr-un pui pentru a vedea efectele temerilor tale.

Cand visezi ca mananci carne de pui sau de gaina, este un lucru pozitiv, atata timp cat carnea este sanatoasa. Un piept de pui poate sugera prosperitate si bogatie.
Cand visezi ca mananci pui in vis, insa intr-un mod nefiresc, (cu pene, fara a fi gatit) atunci nu este un semn bun. Acest vis prezice ruina financiara, sau vinovatia legata de un anumit lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *