Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi furnici

Furnicile in vis promit succes si fericire. Este momentul sa muncesti din greu pentru visele tale, pentru a-ti atinge obiectivele. In situatiile in care visul cu furnici este unul cu sentimente negative, semnele nu sunt atat de bune. 

furnici in vis

Daca ai visat furnici pe tine, este semn bun, de aplicare a planurilor tale si reflecta propria munca. Vei avea oportunitati in cariera.

Atunci cand visezi ca omori furnici, sau le distrugi casa, inseamna greutati fizice si griji. Poate nu ti-ai dat suficient interesul, poate nu ai muncit suficient pentru dorintele tale. Cand visezi ca strivesti furnici inseamna ca iti ingropi norocul de unul singur.

Furnicarul in vis se asociaza cu locul de munca. Visatorul ar trebui sa fie mai harnic, mai perseverent mai activ.

Daca furnicile apar pe mese sunt semn de pericol. Este momentul cand mintea trimite o alerta, este motiv pentru cercetare medicala.

Cand visezi ca te ciupesc furnicile este semn de pierdere si durere. Poate fi de asemnea un stimulent pentru cariera si progresul tau.

Daca visezi furnici in numar mare, in colonie, arata ca in drumul tau apare o amenintare. Este important sa-ti dai seama de aceasta si sa te confrunti cu temerile tale in ceea ce priveste viitorul.

Daca vezi o furnica ce transporta produse alimentare, inseamna castig, insa poate insemna si mustrarile tale de constiinta in ceea ce priveste munca ta. Poate nu muncesti suficient si organizat. 

Furnici cu aripi sugereaza neglijentala locul de munca. In cazul in care furnicile din vis invadeaza casa ta, viitorul este unu nefavorabil, iar in cazul in care furnicile invadeaza corpul tau, este semn al unui incident grav. Daca visezi ca ai furnici in ureche inseamna ca ar putea avea loc un deces.

Daca visezi furnicile care merg pe jos, vei avea activitati fructuoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *