Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi fostul iubit

Visele in care apare fostul iubit sunt frecvente dupa ce ai iesit dintr-o relatie. Visul in care apar fosti iubiti pot avea multiple smenificatii si sunt extrem de subiective. Acestea pot veni pe fondul anumitor stari de tristete, bucurie, etc.

Daca l-ai visat pe fostul iubit din copilarie, atunci visul tau face referire la o relatie mai libera. Visul se poate opune realitatii tale cand responsabilitatile sunt mai mari, libertatea mai mica. Ai nevoie sa aduci libertatea si vitalitatea in relatia ta, in viata ta.

Daca l-ai visat pe fostul prieten ca te ignora atunci visul iti spune sa mergi mai departe, sa iti vezi de viata ta si sa nu te mai gandesti la ex-ul.

Daca ai visat ca ai fost rapita de fostul iubit inseamna ca tu sau el inca mai aveti asteptari unul de la celalalt.

Cand visezi ca iti vrei fostul iubit inapoi exact asta poate fi realitatea pe care nu vrei sa o accepti. Il vrei inapoi! Alternativ inseamna ca ti-ai dori sa fii intr-o relatie, ca vrei sa te simti dorita.

Daca visezi ca fostul prieten iti da sfaturi despre relatia ta actuala, sugereaza ca subconstientul tau iti spune sa nu mai faci aceleasi greseli.

Daca visezi ca esti masata de fostul iubit inseamna ca e cazul sa te eliberezi de anumite suferinte, ganduri, si sa mergi mai departe; la urma urmei relatia a trecut. E posibil sa fi pus o armura in jurul tau, dar ai nevoie sa inveti sa ai incredere in oameni.

ce inseamna cand visezi fostul iubit

Daca visezi ca fostul tau iubit iti ofera un inel, si iti face o propunere, inseamna ca acesta te facea sa te simti completa. Visul nu inseamna neaparat ca iti doresti sa fiti impreuna, dar era o relatie care te facea sa te simti completa. Alternativ visul in care ex-ul iti ofera un inel poate reflecta un scop final, inceputul unei noi etape. Esti gata sa treci de fostul tau.

Cand iti visezi fostul sot inseamna ca te regaseti intr-o situatie in care nu ti-ai dori; sugereaza ca ai o relatie similara, exista o situatie care te face sa te simti nefericita. Daca il visezi pe fostul sot/ fosta sotie inseamana ca insubconstient se repeta aceleasi tipare. Faci aceleasi greseli.

Daca visezi ca fostul iubit / fostul sot se cearta cu iubitul actual inseamna ca relatia actuala iti aduce sentimente similare cu cele traite cu fostul.
Ceea ce ai invatat din relatia anterioara ar putea fi aplicat in relatia actuala.

Daca visezi ca fostului iubit ii este dor de tine inseamna ca dor anumitedin trecut.
Daca ai visat ca te intalnesti cu fostul insemana ca ar trebui sa accepti anumite aspecte din trecut. Acest vis nu inseamna neaparat ca vrei sa te intorci la el.
Visul in care apare fostul iubit este o metafora a felului in care ai dat drumul sentimenteor si esti gata sa e implici intr-o nuoa relatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *