Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi fasole

Fasolea in vis simbolizeaza potential, noroc in afaceri. Plantele de fasole sunt un semn al increderii tale in viitor, si dorinta de a realiza ceva util, de a-ti indeplini visul. Acest vis sugereaza ca ar trebui sa aplici cunostintele si experientele acumulate, astfel incat sa faci fata oricaror probleme in viata ta.

In sens negativ, fasolea in vis simbolizeaza un avertisment catre gandirea materialista, reflecta plictiseala si nerabdarea. De asemenea, daca in visul cu fasole ai sentimente negative, acesta poate insemna si teama ta de a esua, lipsa de incredere si perseverenta.

vis fasole

Daca visezi planta de fasole cum creste si infloreste inseamna ca dorinta ta va fi indeplinita, vei ajunge la ceea ce vrei, la ceea ce iti doresti.

Cand visezi ca mananci fasole, inseamna cearta, daune in ceea ce priveste ocupatia si deteriorarea economica. De asemenea poate insemna boala si neintelegeri in famile.

Cand visezi ca sadesti fasole este semn de profit. Muncesti mult pentru a culege beneficiile in viitor. Mesajul este ca esti in stare sa atingi scopul tau. Daca visezi fasole care germineaza inseamna ca norosul iti a va surade. Daca distrugi germenii de fasole, nu o sa te poti bucura de noroc.

Daca visezi ca recoltezi fasole este semn al salariilor mici. Daca visezi ca tai planta de fasole, simbolizeaza grija ta pentru viitor.

Daca visezi ca gatesti fasole este simbol al aparitiei problemelor, trebuie sa renunti la ceva, va exista o deriva, dar in cele din urma vei avea beneficii.

Fasolea verde in vis este semn rau de cearta.
Fasolea alba in vis inseamna defaimare, abuz, chiar probleme mari, nefericire la locul de munca. Daca gasesti fasole in vis, inseamna ca esti ingrijorat cu privire la saracia altora, esti interesat de actele de caritate.
Fasolea fiarta in vis se refera la bogatia din viata ta. Daca visezi o planta de fasole care are flori, insemna ca dorinta ta poate deveni realitate.
Fasolea uscata inseamna suparare si dezamafgire in ceea ce priveste viata.

Cand visezi un copil care se joaca cu boabe de fasole, indica faptul ca timpul este pretios, si trebuie sa petreci mai mult timp cu membrii familiei.

Ultimele comentarii
  1. Catalin Margareta Micloș
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *