Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi examen

Examenul in vis, subliniaza anxietatea sau starea de agitatie cu care te confrunti in viata de zi cu zi.

Cele mai frecvente vise sunt cele in care intarzii la examen, ti se rupe creionul, se scurge timpul si nu poti raspunde intrebarior, nu esti pregatit. Toate acestea duc la pierderea examenului, si au legatura in viata ta de zi cu zi cu stima de sine si lipsa de incredere in propria persoana, teama de esec. Ai tendinta de a crede ce este mai rau despre tine, si de multe ori iti este teama ca nu vei putea fi la inaltimea asteptarilor altora.
De asemnea, este posibil ca visele in care pierzi examenul sa evidentieze si teama ta de a nu fi acceptat, de a nu fi suficient de pregatit, de a nu fi suficient de bun.
Visele cu examene pot veni si in perioade de stres si schimbare.

vise examen

Cand visezi examen, simbolizeaza de asemenea, faptul ca nu esti pregatit pentru o provocare. Rareori visul cu examen este despre continutul real al examenului, ci este mai degraba cu privire la modul in care te simti tu.

Cand visezi examen scris, inseamna ca vei avea dificultati in viata, iar daca visezi ca examenul este usor, inseamna ca iti va merge bine, ca vei obtine informatii pretioase.

Daca visezi examen simbolizeaza si faptul ca esti judecat. Aceste vise in care apare un examen, pot fi pentru tine un semnal pentru a analiza daca esti neglijat sau ti se acorda multa atentie.
Cei mai multi oameni care viseaza ca pica la un examen, este posibil sa esueze la un test in viata reala.

Daca visezi ca ai luat examenul, indica increderea in tine, in abilitatile tale. Esti pregatit pentru a arata lumii ca stii si poti.
De asemnea, visele in care ai trecut un examen simbolizeaza finalizare. Ai finalizat materialul necesar, acum este timpul sa treci la etapa urmatoare de dezvoltare.

Desigur, visele sunt simbolice. Daca esti inca la scoala, si ai examene, visele in care apar examene simbolizeaza nelinistea si ingrijorarea ta cu privire la acestea.

Cel mai potrivit mod de a elimina aceste vise cu examene este sa confrunti si sa rezolvi problema care duce catre anxietate si care genereaza teama in viata ta.

foto: wikihow.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *