Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi drum

Daca iti apare un drum in vis, semnifica directia si modul in care iti urmaresti obiectivele. In cazul in care drumul este accidentat, curbat, inseamna ca vei intalni multe obstacole si ei avea multe esecuri pana la atingerea obiectivelor. Este posibil sa fi intalnit dificultati neasteptate.

drum in vis

In cazul in care drumul din vis este inchis, reflecta alegeri controversate sau infricosatoate pe care le-ai facut sau pe care le vei face.

Daca ai visat un drum neted si marginit de copaci sau flori, acesta simbolizeaza progres constant, o urcare constanta pe scara sociala.
Cand visezi drum ingust si drept inseamna ca directia catre succes merge conform planului.

Daca ai visat un drum necunoscut inseamna ca nu te-ai aventurat. Stabileste-ti noi prioritati.

Daca visezi o creatura periculoasa pe un drum paralel, simbolizeaza o situatie ostila. Este un obstacol pe care trebuie sa il depasesti indiferent de greutate sau de persoanele aparute in cale.

Daca ai visat un drum inundat inseamna ca emotiile nu te mai lasa sa iti urmezi drumul spre obiectivul final. Esti prea subiectiv in anumite situatii.

Daca te-ai visat singur pe o alee sau pe un drum, in functie de sentimentele din vis, insemna faptul ca gandesti pe cont propriu, diferit de ceilalti, si asta iti da o noua abordare a vietii. Sau, visul poate insemna ca esti in exloatarea de noi experiente.

Cand visei o curba de drumuri, sugereaza ca ai putea schimba directia. O schimbare este pe cale sa vina in viata ta.
Cand visezi o intersectie de drumumuri semnifica deciziile ce trebuie luate. Alegerea drumului tau in viata.

Ai visat un drum de pamant? Semnifica o cale pe care tu nu ai urmat-o foarte des, nu este suficient de populara pentru tine, insa este o cale destul de importanta.

Daca visezi ca mergi pe o strada pe sens interzis, simbolizeaza mesul tau impotriva credintelor tale dominante, sfidarea opiniei publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *