Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi demon

Demonii in vis sunt personaje interesante. Ei semnifica energiile din jurul tau venite de la alte persoane dar si temerile si gandurile tale.

Daca ai visat demoni poate inseamna faptul ca in viata ta exista sentimentul de teama, stres emotional, sau chiar abuz fizic.
Demonii sunt de asemnea un simbol al ignorantei, al obiceiurilor negative. Alternativ demonii pot fi un secret care te bantuie.

demon in vis

Visele cu demoni pot avea diferite interpretari si in functie de culoarea demonului aparut in vis.
De exemplu, daca demonul din vis este de culaore inchisa ca: verde, rosu, negru, maro inchis, semnificara faptul ca esti deprimat cu privire la un esec sau un eveniment prezent doar in mintea ta.

Daca visezi ca un grup de demoni te inconjoara inseamna ca ai de gand sa te lasi prada unei ispite, ceea ce nu este ideal.

Daca visezi un demon rosu cu dinti inseamna ca iti faci griji cu privire la sanatatea precara.
Daca visezi demoni deschisi la culoare, cum ar fi galben, albastru, alb, sunt semne ale norocului. Aceste tipuri de vise sunt sanatoase si semnifica bucurie in viata ta.

Cand visezi ca esti posedat de demoni exprima sentimentul de neajutorare.

Demonii in vise exprima emotii si temeri cu care nu te simti confortabil. Temeri care iti macina mintea si pe care nu esti gata sa le confrunti. S-ar putea sa ai unele ganduri diabolice, impulsuri de a face rau cuiva. Aceste emotii sunt consumatoare de viata si te fac sa devii depresiv si nefericit. Ai nevoie sa le confrunti in fata oglinzii si sa le alungi din viata ta.

In cazul in care demonul din vis te ajuta sa termini o sarcina, poate avea legatura cu modul in care privesti tu respectiva sarcina, din punct de vedere moral.
In cazul in care demonul din vis zadaniceste progresul tau, reflecta perceptia ta despre un anumit lucru care vine impotriva convingerilor tale referitoare la viata.

Ultimele comentarii
 1. Cineva
  Răspunde
  • elena
   Răspunde
 2. Teo
  Răspunde
 3. Rafa
  Răspunde
 4. Alexandru
  Răspunde
 5. Raluca
  Răspunde
 6. DianaWeasly
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *