Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi cutremur

Cutremurul in vis este un simbol puternic. El poate avea diverse semnificatii in functie si de celelalte lucruri aparute in vis. La interpretarea visului in care apare cutremurul ia in calcul si celelalte elemente ale visului.

cutremur in vis

Daca ai visat cutremur, inseamna ca o schimbare este pe cale sa apara, abrupta si umitoare. Cutremurul este de obicei brusc si provoaca haos. Acesta lasa urme ce trebuie curatate.
Atunci cand un cutremur are loc in vis, se poate intampla ca in viata ta reala sa apara haosul. Poate ca cineva care credeai sa te iubeste, te va parasi, sau te vei desparti de alte persoane dragi, ceea ce va crea o dezordine in viata ta.
De asemnea, visul in care apare un cutremur poate insemna instabilitate financiara. Este posibil sa intri intr-o afacere din care ai de pierdut o multime de bani.

Cand cutremurul din vis este asociat cu distrugerea, simbolizeaza distrugerea vietii tale vechi. Poti cadea in mainile unei povesti de dragoste. Nu este un lucru rau insa iti poate da peste cap viata, va fi o schimbare brusca.

Cutremurul vine fara avertisment, deci visul iti spune ca ceva din viitor se va intampla brusc, fara ca tu sa te astepti. Va fi o schimbare imprevizibila, sufletul va fi puternic zguduit. Schimbarile nu se refera doar la rau, pot fi si schimbari in bine, pozitive.

Daca ai visat ca un cutremur din vis a lasat victime omenesti, atunci inseamna ca in mintea ta se dau lupte puternice, exista sentimentul de vinovatie.

Atunci cand cutremurul din vis iti provoaca teama, simbolizeaza temerile tale legate de instabilitate. Cutremurul in vis inseamna si pierdera controlului in anumite situatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *