Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi cearta

Cearta in vis simbolizeaza tulburarile tale interioare. Unele aspecte ale vietii tale sunt in conflict cu altele. Poate sunt parti nerezolvate sau necunoscute ce se lupta pentru a fi audiate. Pe de alta parte, cearta in vis reprezinta rezistenta si incercarea de adovedi ceva.

cearta in vis

Cearta poate arata ca visatorul se simte amenintat in viata de zi cu zi, insa nu are curaj sa lupte pentru sine, prin urmare apare cearta in vis.

Daca vizezi ca te certi rau, este semn al refuzului de a recunoste conflicte vechi, framantari interioare. Ai sentimentul ca este nevoie de toata energia ta pentru a atinge un obiectiv. Cearta reflecta incercarea ta de a face fata traumei sau luptei tale cu o problema.

Daca visezi ca alte persoane se cearta inseamna ca esti dispus sa iti recunosti propriile probleme si tulburari, insa nu iei responsabilitatea sau initiativa de a rezolva problemele din viata ta de veghe.
De asemenea, daca esti observator la cearta unor persoane, inseamna ca ai putea sa ajuti pe cineva, insa nu ai face-o pentru ca iti pasa doar de propria afacere.

Daca visezi ca te certi cu cineva pe care nu il cunosti, este semn al unor schimbari mari. Daca te certi cu cineva cunoscut, simbolizeaza dorinta ta de a confrunta acea persoana, sau de a confrunta parerile altor persoane in ceea ce te priveste.

Cand visezi ca incerci sa te lupti dar nu poti ridica bratele semnifica lipsa de stima si incredre in sine, in ceea ce priveste unele aspecte ale vietii.

Cearta in vis este si simbol al efortului si a determinarii. Poate esti hotarat sa pastrezi o relatie care nu merge? Locul de munca implica o cantitate mare de efort si energie? Ai fost implicat in ceva ce intrece capacitatile tale? Poate este momentul sa iti dai seama ca ai nevoie de o incetinire in ceea ce priveste munca.

foto: adios-estres.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *