Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca zbori

Visele in care poti zbura, se incadreaza in categoria viselor lucide (atunci cand esti constient ca visezi). Visul in care poti zbura este descris ca o experienta antrenanta si plina de bucurie.

Cand visezi ca poti sa zbori cu usurinta, si te poti bucura de moment, inseamna ca detii controlul asupra unei situatii din viata ta. De asemenea, poate insemna faptul ca ai capatat o noua viziune asupra lucrurilor din jurul tau. Esti mult mai increzator in fortele proprii.

Daca ai visat ca zbori, dar nu poti detine controlul, inseamna ca in viata reala ai dificultati in incercarea ta de a ramane constant. Faci eforturi mari pentru a tine standardele cat mai sus.

ce inseamna cand visezi ca poti zbura

Atunci cand visezi ca zbori cu dificultate datorita unor obstacole (copaci, munti, linii de inalta tensiune, etc.), poate inseamna ca in viata reala exista cineva sau ceva care iti pune bete in roate. Trebuie sa indentifici cine sau ce anume te impiedica sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. De asemenea, poate semnifica lipsa de incredere sau o ezitare din partea ta. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine.

Cand visezi ca zbori, dar iti este frica de inaltime, sugereaza faptul ca iti este teama de provocari si de succes. Poate indica faptul ca nu esti inca pregatit pentru o noua etapa din viata ta.

In viata reala, nu putem zbura cu adevarat, bineinteles. Astfel, visele in care putem zbura sunt reprezentative pentru lucruri care sunt dincolo de limitele fizice. Un alt mod de interpretare a viselor in care poti zbura, este acela ca ele simbolizeaza mintea puternica si vointa. De regula, astfel de vise ne fac sa ne simtim de neinvins, si ca nimeni nu ne poate spune ce se poate sau nu realiza.

Visele in care zbori lasa un urma un mare sentiment de libertate.

Vezi si ce inseamna cand cazi in gol in vis

Ultimele comentarii
  1. Ioana
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *