Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca tipi

Tipatul in vis simbolizeaza manie si frica. Sentimente puternice sunt pastrate in interiorul tau. Tipatul in vis este simbol al eliberarii, al exprimarii, insa sentimentele de frica, spaima, furie, nemultumire si revolta se vor accentua.

tipat in vis

Daca visezi ca incerci sa tipi, insa nu reusesti, indica sentimentul de neputinta si frustrare in unele situatii din viata reala. Oricat de mult ai vrea sa atragia atentia cuiva, nu te poti face auzit.

Visul in care tipi fara sa se auda evidentiaza dificultati in comunicarea cu o persoana.Tot felul de sentimente si emotii izvorasc in viata ta, insa nu le poti exprima, ba chair este posibil ca cei din jurul tau sa te indemne sa nu le exprimi. Ai nevoie sa-ti identifici temerile si sentimentele cu care te confrunti in aceasta perioada. Tipa in viata reala si elibereaza-te!

Daca visezi ca nu poti tipa deoarece societatea iti suprima tipatul (cineva te indeamna sa nu tipi), inseamna ca te simtit nesigur pe emotiile tale. Te confrunti cu tot felul de lucruri, insa nu poti merge pana la capat deoarece nu esti sigur ca asa stau lucrurile.

Cand visezi ca esti oprit fizic sa tipi, cu ajutorul unei batiste, bandane, sau prin alta modalitate, inseamna ca trebuie sa te relaxezi in viata reala. Esti pe punctul de a te sufoca si nu reusesti sa te exprimi cu voce tare. De asemenea, este posibil sa existe si ceva exterior care sa te impiedice sa te exprimi. Scapa de acel lucru care te opreste in exprimarea emotiilor si vei recapata satisfactia emotionala.

Cand visezi pe cineva tipand, un prieten, sau un membru al familiei, inseamna ca acesta are nevoie de ajutorul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *