Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca moare cineva

vis-moare-cinevaAtunci cand visezi ca moare cineva se spune ca acelei persoane i-a „murit” moartea. Persoana respectiva depaseste cu bine anumite probleme din viata.

Cand visezi ca moare cineva apropiat tie este un semn bun pentru tine, vei trece prin anumite schimbari, vei depasi o anumita perioada a vietii cu bine si vei primi vesti la care nu te asteptai.

Atunci cand visezi ca moare o persoana apropiata inseamna ca in viata ta lipseste un anumit aspect intruchipat de persoana respectiva sau intr-o alta interpretare poate insemna ca ai sentimente ascunse pentru persoana care moare in vis si doresti sa te eliberezi.

Atunci cand visezi ca moare cineva necunoscut inseamna ca viata ta se va schimba, vei simti nevoia de a o lua pe cai noi.

Atunci cand visezi ca mori inseamna finalizarea unor lucruri importante din viata ta si teama de nu le duce la bun sfarsit, de a nu indeplini anumite responsabilitati. Insa poate insemna un nou inceput, o schimbare esentiala in viata ta.

Daca visezi ca vorbesti cu un mort simbolizeaza influenta negativa pe care o ai din partea unei persoane din cercul de cunoscuti.

Daca visezi animale moarte, inseamna ca o anumita parte a fiintei tale trebuie sa moara. Aici ne putem referi la un sentiment de vinovatie, un comlex, un comportament impulsiv.

Vezi ce inseamna cand visezi caine

Ultimele comentarii
 1. ghita
  Răspunde
  • Adriana
   Răspunde
  • george
   Răspunde
 2. maria
  Răspunde
  • Emma
   Răspunde
  • DenissaIoana
   Răspunde
 3. florin
  Răspunde
 4. loredana
  Răspunde
 5. Andreea
  Răspunde
 6. denisa
  Răspunde
 7. Betty
  Răspunde
 8. Betty
  Răspunde
 9. Cristina
  Răspunde
 10. Anonim
  Răspunde
 11. Ionut
  Răspunde
 12. Ionut
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *