Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca moare cineva

vis-moare-cinevaAtunci cand visezi ca moare cineva se spune ca acelei persoane ia “murit” moartea. Persoana respectiva depaseste cu bine anumite probleme din viata.

Cand visezi ca moare cineva apropiat tie, este un semn bun pentru tine, vei trece prin anumite schimbari, vei depasi o anumita perioada a vietii cu bine si vei primi vesti la care nu te asteptai.

Atunci cand visezi ca moare o persoana apropiata inseamna ca in viata ta lipseste un anumit aspect intruchipat de persoana respectiva, sau intr-o alta interpretare poate insemna ca ai sentimente ascunse pentru persoana care moare in vis, si doresti sa te eliberezi.

Atunci cand visezi ca moare cineva necunoscut inseamna ca viata ta se va schimba, vei simti nevoia de a o lua pe cai noi.

Atunci cand visezi ca mori inseamna finalizarea unor lucruri importante din viata ta, si teama de nu le duce la bun sfarsit, de a nu indeplini anumite responsabilitati. Insa poate insemna un nou inceput, o schimbare esentiala in viata ta.

Daca visezi ca vorbesti cu un mort simbolizeaza inflenta negativa pe care o ai din partea unei persoane din cercul de cunoscuti.

Daca visezi animale moarte, inseamna ca o anumita parte a a fiintei tale trebuie sa moara. Aici ne putem referi la un sentiment de vinovatie, un comlex, un comportament impulsiv.

Vezi ce inseamna cand visezi caine

loading...
Ultimele comentarii
 1. ghita
  Răspunde
  • Adriana
   Răspunde
  • george
   Răspunde
 2. maria
  Răspunde
 3. florin
  Răspunde
 4. loredana
  Răspunde
 5. Andreea
  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate cu rosu sunt obligatorii *