Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata

Atunci cand visezi ca esti insarcinata, sau ca altcineva este insarcinata, semnifica nasterea unor noi idei sau proiecte. De asemenea, poate semnifica o noua atitudine, noi inceputuri sau un eveniment major din viata ta.

Acest tip de vis atrage atentia asupra copilului din tine, si a potentialului tau de a creste.

Cand visezi ca esti insarcinata, si dai nastere la gemeni, semnifica idei contradictorii in ceea ce priveste viata ta.

Cand visezi ca esti insarcinata, si dai nastere la 4 copii gemeni, indica faptul ca treci printr-o perioada de transformare pozitiva, care te face sa te simti noua.

O interpretare mai directa a viselor in care esti insarcinata, o poate reprezenta dorinta sau nelinistea de a da nastere. De asemenea, poate reprezenta anticiparea unui astfel de eveniment.

Atunci cand visezi ca dai nastere unei creaturi non-umane, semnifica frica coplesitoare, dar nefondata, in ceea ce priveste starea de sanatate a copilului tau. Esti prea ingrijorata de faptul ca, copilul tau poate avea probleme de sanatate la nastere. Acest tip de vis este foarte intalnit la femeile insarcinate in al doilea trimestru. De asemenea, visele in care dai nastere unei creaturi non-umane, poate sugera teama ca altii te vor judeca sau ca nu vor accepta ideile tale.

Atunci cand visezi ca mama moare la nastere, sugereaza o transformare. Ai putea face cateva schimbari in viata ta, incercand sa scapi de vechile obiceiuri.

Atunci cand visezi copilul care moare la nastere, poate insemna ca ai dificultati in a ramane insarcinata. De asemenea, poate fi interepretata ca teama de a avea grija de un copil.

Visele in care faci un test de sarcina, indica faptul ca incepi o noua perioada din viata ta (un nou loc de munci, prieteni noi etc.). De asemenea, poate fi interpretat si ca o teama (neliniste) de a ramane insarcinata.

Daca esti insarcinata, si visezi asta, semnifica neliniste cu privire la sarcina.

Vezi si ce inseamna cand visezi copil

Ultimele comentarii
 1. elena
  Răspunde
 2. draga mea prietena
  Răspunde
 3. Alex
  Răspunde
 4. Irina
  Răspunde
 5. adriana
  Răspunde
  • Ella
   Răspunde
 6. claudiu
  Răspunde
 7. Geanina
  Răspunde
 8. Deea
  Răspunde
 9. Tina
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *