Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi ca esti impuscat

Cand visezi ca esti impuscat, sau esti pe cale de fi impuscat reprezinta o forma de auto-pedeapsa pe care inconstientul ti-o impune. Este posibil sa fi facut ceva de care sa iti fie rusine sau de care sa nu fii mandru. Daca esti impuscat in vis poate reprezenta si surprize neplacute, evenimente neasteptate in viata ta, evenimnete care te iau pe nepregatite. Este posibil sa primesti o veste rea.

impuscat in vis

Daca ai visat ca ai fost impuscat si revii ca o alta persoana, indica faptul ca ai nevoie de a incepe o viata noua. Vrei sa lasi in urma persoana care esti acum si sa incepi ca o noua persoana.

Pe de alta parte, visul in care ai fost impuscat poate proveni de la o experienta care te-a ranit emotional sau fizic. Daca simti senzatia mortii dar scapi de ea trezindu-te, inseamna posibilitatea de reconciliere in urma dezamagirii avute.

Daca visezi ca mori in urma unui impuscaturi inseamna ca vei deveni victima dusmanilor, a rautatii lor. Acestai iti pot distruge imaginea si reputatia.

Daca visezi ca ai impuscat pe cineva in vis, inseamna ca ai resentimente puternice fata de persoana impuscata, sau fata de elemente din jurul acesteia care iti reamintesc de cele mai grave trasaturi proprii.

Impuscaturile in vis sunt bazate pe agresivitate si furie. Se poate sa fii suparat pe anumite lucruri sau pe persoane care provoaca anumite lucruri. Redirectioneaza-ti energia negativa spre indeplinirea anumitor obiective. Nu lasa furia sa sa-ti iroseasca energia.

Daca te visezi tragand cu pusca inseamna ca vei primi o veste. De asemnea pusca in vis inseamna probleme sentimentale, conflicte nerezolvate si agresivitate.

Daca auzi suntetul unei pusti in vis este semn ca cineva se poate imbolnavi.

Daca visezi ca impusti un animal inseamna ca vei iesi dintr-o relatie primejdioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *