Dictionar de vise: Ce inseamna cand visezi broaste

Cand visezi broaste, inseamna schimbare sau reinnoire. Broasca in vis poate insemna un print deghizat, prin urmare semnifica transformare, reinnoire, sau o sansa deghizata. Alternativ, in religia egipteana, broasca in vis simbolizeaza fertilitate, belsug. Adesea, broastele sunt visate de femeile gravide, si sunt considerate semne bune, nastere in siguranta.

Deoarece broastele simbolizeaza si belsug, visul in care apar broaste poate insemna si noi idei din subconstient, creativitate.

broaste in vis

Broasca este asociata si cu apa si curatarea, reinnoirea, renasterea, transformarea, metamorfoza. Insemnand curatare, visul in care apare o broasca este un semn bun care cere eliberarea emotionala. Poate indica faptul ca trebuie sa te detoxifici de ganduri si fapte negative si sa ai grija de sanatatea taa. Fii atent si la modul in care iti risipesti energia.
Cand visezi ca ai prins o broasca inseamna nepasare in ceea ce priveste sanatatea ta.

Daca ai visat broaste care sar, inseamna lipsa ta de angajament, este persoana care sare de la un lucru la altul. Alternativ poate insemna ca iei masuri importante intr-o anumita directie, pregresezi, faci un salt important. Broasca in vis inseamna ca esti gata de un nou inceput, de o schimbare in viata ta, asa ca acum este momentul pentru acest lucru.

Daca auzi broaste in vis, este semn al faptului ca nu ai realizat ce ti-ai propus, ce ti-ai dorit. Broastele care oracaie in vis sunt semn al desfranarii, al imoralitatii.

Cand visezi ca inghiti sau ca mananci o broasca, reprezinta sarcini neplacute pentru tine, dar pe care esti nevoit sa le realizezi.

Daca visezi ca omori broaste este semn al unei suferinte.

Daca visezi o broasca in apa, sau mai multe broaste care stau in apa, inseamna ca vei primi o vizita neasteptata. Multe broaste in apa, inseamna si linguseala primita de la prieteni sau rude, ce sonsidera ca au avantaje in a sta de partea ta.

Daca visezi o broasca raioasa, aceasta este semn ca ai un caracter urat, dar si multe certuri in familie.

Broasca testoasa in vis este semn de loialitate, blandete, dar si faptul ca doresti sa mergi usor intr-o relatie, sa iti pastrezi calmul si intelepciunea. Cand visezi o broasca testoasa care se ascunde in carapace este semn ca vrei sa te feresti de greutatile vietii si de trebuile zilnice.

foto: untamedscience.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *